۲۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵
کد خبرنگار: 3043
کد خبر: 84039659
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح "نذر کتاب، نذر دانایی" در قزوین اجرا می‌شود

۲۵ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۱۵
کد خبر: 84039659
طرح "نذر کتاب، نذر دانایی" در قزوین اجرا می‌شود

قزوین- ایرنا- مدیرکل کتابخانه های عمومی قزوین از اجرای طرح "نذر کتاب، نذر دانایی" با هدف جذب کتاب‌های اهدایی به کتابخانه های عمومی استان خبر داد.

 فاطمه محمد بیگی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اداره کل کتابخانه های عمومی در نظر دارد در روز ۲۷ شهریور ماه که مصادف با روز شعر و ادب فارسی است، این پویش حسنه را در سطح ادارات و سازمانها برگزار کند. 

وی، هدف از اجرای این طرح را گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در راستای تقویت و غنی سازی هر چه بیشتر منابع کتابخانه های عمومی به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان عنوان کرد.

محمد بیگی اظهار داشت: این پویش مردمی به منظور جمع‌آوری کتاب برای مناطق کمتر برخوردار استان قزوین و سوق دادن سنت زیبای "نذر" به سمت امور فرهنگی راه اندازی شده است و براساس آن مردم می‌توانند در ماه محرم و صفر، به نیت نذر، کتاب‌های خوانده شده خود را اهدا کنند.

این مسوول با دعوت از علاقه مندان برای شرکت در پویش نذرکتاب-نذر دانایی،تصریح کرد: بسیاری از افراد کتاب‌ها را در کتابخانه های خود نگهداری می‌کنند اما با اهدای آن می‌توانند اتفاقات خوبی را برای فرهنگ مطالعه رقم بزنند.

وی یادآور شد: نذرهای فرهنگی در حقیقت فرصت جدیدی از نذر برای تمام مردم است که همه بدون محدودیت می‌توانند در آن شرکت کنند.

محمدبیگی افزود: بر اساس این طرح مردم فرهیخته و خیر استان می‌توانند با مراجعه به نزدیک ترین کتابخانه عمومی کتب خوانده شده و بدون استفاده خود را برای بهره برداری علمی دیگران به کتابخانه اهدا کنند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی قزوین در ادامه از برگزاری نخستین جشنواره "کتاب‌خوان و رسانه" با هدف اطلاع‌رسانی مناسب از فعالیت کتابخانه‌های عمومی و تقدیر از فعالان رسانه‌ای در حوزه کتاب و کتابخانه‌ها، در ۶ بخش اصلی، ۲ بخش فرعی و یک بخش ویژه توسط اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور خبر داد.

وی افزود: فعالان عرصه رسانه می‌توانند آثار منتشر شده خود از تاریخ انتشار فراخوان را تا ۲۲ بهمن ماه به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

استان قزوین دارای ۶۱ باب کتابخانه است که از این میان ۳۷ باب تحت نظارت نهاد کتابخانه‌ها و ۲۴ باب نیز به صورت مشارکتی اداره می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha