به گزارش ایرنا ، دکتر برومند صلاحی روز سهشنبه افزود: واحدهای تحت حمایت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از سال ۱۳۹۷ تاکنون بیش از ۲۳۰ درصد رشد داشتهاند.
وی اظهارداشت: واحدهایی که اخیرا جذب شدهاند در حوزه های تجهیزات پزشکی، صنعت، کشاورزی و فناوری اطلاعات هستند که از نظر فرآیند تجاریسازی در وضعیت طراحی تفصیلی، ساخت نمونه، تست و ارزیابی و عرضه در بازار هستند.
صلاحی تصریح کرد: حمایت از واحدهای فناور از طریق ارائه تسهیلات مالی توسط مرکز و نیز معرفی آنها به صندوق های اعتباری مرتبط و نیز خدمات تخصصی در حوزههای حقوقی، بازاریابی، ثبت اختراع و برند و استانداردسازی تا رسیدن محصولات فناورانه به بازار و کسب درآمد برای واحدهای فناور ادامه دارد.
رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی آماده جذب و پرورش ایدههای مبتنی بر فناوری است، گفت: با توجه به لزوم مدیریت بهینه و همزیستی با کرونا، تولید محصولات مرتبط با پیشگیری و درمان این بیماری توسط واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ادامه دارد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما