بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، اجرای این طرحها در نیروگاههای رامین اهواز، اسلامآباد اصفهان، زاگرس، شازند و قدس سمنان موجب افزایش ۱۱۸ مگاواتی توان تولید نیروگاههای حرارتی کشور شده است.
افزایش توان عملی و رفع محدودیت تولید در نیروگاههای حرارتی کشور یکی از مهم ترین برنامههایی است که در دولت تدبیرو امید با جدیت پیگیری و اجرایی شده است.
در همین رابطه «محسن طرز طلب» مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی کشور سوم تیرماه امسال با تاکید بر اینکه امکان ارتقای بهرهوری ۱۷۸ توربین گازی در سطح کشور وجود دارد، گفت: ۲۱ مگاوات به ظرفیت هر یک از واحدهای گازی کشور افزوده میشود.
طرزطلب با بیان اینکه امکان ارتقای ۱۷۸ توربین گازی در بخش تولید وجود دارد، ادامه داد: در حال حاضر مالکیت ۸۰ درصد این واحدها در اختیار بخش خصوصی و ۲۰ درصد آن در اختیار بخشهای دولتی است.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی خاطرنشان کرد: هم اکنون این امکان وجود دارد که در راستای سیاست چند سال اخیر دولت تدبیر و امید برای کاهش مصرف سوخت بتوان با صرف هزینه بسیار اندکی توان تولیدی برق کشور را افزایش داد.
وی گفت: مساله بهینهسازی مصرف سوخت در طی یک دهه گذشته مورد توجه جدی وزارت نیرو بوده است، تلاش می شود با هماهنگی شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و وزارت نفت بتوان با استفاده از ظرفیت تبصره ۱۲، منابع صرف شده برای سرمایهگذاری در این طرح بازپرداخت شود.
طرزطلب خاطرنشان کرد: سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی این اطمینان را داشته باشند که در صورت اجرای طرحهای ارتقای توان تولید نیروگاهی، همه سرمایهگذاری انجام شده را بازپرداخت خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه در سال جهش تولید ۹ واحد بخار به ظرفیت یک هزار و ۴۵۴ مگاوات وارد مدار خواهد شد، گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته راندمان نیروگاههای حرارتی امسال برای نخستین بار به ۳۹ درصد افزایش خواهد یافت.
بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، وزیر نیرو همزمان با این مراسم از تولیدکنندگان برتر صنعت برق در سال جهش تولید قدردانی خواهد کرد.
نظر شما