«فضلالله رنجبر» روز چهارشنبه به مناسبت روز ملی اورژانس در بازدید از مرکز فوریتهای پزشکی شهر با قدردانی از تلاش ها و زحمات مجموعه اورژانس، افزود: برای ایجاد ۲ پایگاه جدید به دنبال جانمایی و اختصاص زمین مورد نیاز هستیم.
وی گفت: به زودی در جلسه ای با حضور مسوولان دستگاه های اجرایی زمین مورد نیاز را معرفی و عملیات اجرایی این ۲ پایگاه را آغاز خواهیم کرد.
او توسعه مراکز اورژانس به خصوص در جاده های اصلی، فرعی و شهر کرمانشاه را از برنامه های شهرستان اعلام کرد و گفت: تقویت و توسعه پایگاه های اورژانس به تامین سلامت مردم و رفع مشکلات آنها به خصوص در زمان حوادث و بحران ها کمک می کند.
او کاهش زمان رسیدن آمبولانس بر سر صحنه حادثه را نیز مهم دانست و اظهار داشت: با افزایش تعداد پایگاه ها و به تبع امکانات و نیرو این زمان نیز کاهش می یابد.
فرماندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به تلاشها و رشادتهای مجموعه کادر درمانی و اورژانس در دوران دفاع مقدس، گفت: امروز این تلاشها همچنان ادامه دارد و از زمان شیوع ویروس کرونا زحمات و ایثارگریهای مجموعه سلامت استان به خصوص تلاشگران اورژانس بیش از قبل شده است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این بازدید با اعلام اینکه اکنون ۶۳ پایگاه اورژانس در استان کرمانشاه فعال است، گفت: از این تعداد ۱۰ پایگاه در شهرستان کرمانشاه فعال است.
دکتر «هومن رفیعی» افزود: همچنین اکنون ۱۴۴ دستگاه آمبولانس و ۶۸۴ نیرو در استان در مجموعه اورژانس فعالیت دارند.
وی در ادامه گفت: از اول امسال تا پایان مرداد ۲۴ هزار و ۶۹۱ ماموریت در استان انجام دادهایم و از زمان شیوع کرونا نیز تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ مورد انتقال بیمار کرونای به مراکز درمانی داشته ایم.
او ارایه خدمات توسط اورژانس را کاملا رایگان دانست و گفت: از آنجاییکه سازمانی غیرانتفاعی و غیردرآمدزایی هستیم نیاز به کمک خیرین و مردم نیکوکار در راستای انجام وظایف داریم.
استان کرمانشاه ۲میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.
۲۶ شهریو در تقویم رسمی کشورمان به عنوان روز ملی اورژانس نامگذاری شده است.