به گزارش ایرنا، بهمن مردانیا روز چهارشنبه در نشست امضاء تفاهمنامه همکاری با رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کشور، اظهار داشت:کردستان ظرفیتهای بسیاری در بخشهای مختلف برای کار و توسعه دارد.
وی با بیان اینکه برقراری ارتباط با بخشهای تولید نیازمند حلقه اتصالی است که دانشگاه میتواند ایفای آن را بر عهده داشته باشد، افزود: کشاورزی و دامداری کردستان نیازمند افزایش اطلاعات و آموزش است که این آموزش ها توسط سیستم دولتی شاید تاثیرگذاری لازم را نداشته باشد.
مرادنیا ورود دانشگاه به این بخش از جمله دانشگاه علمی کاربردی که فعالیت اصلی آن بر مهارت استوار است، مهم ارزیابی کرد و گفت: ضعف اصلی کشور این است که نتوانستهایم به مردم و تولیدکنندگان ضرورت آموزش را یادآوری کنیم در حالیکه افزایش بهرهوری در گرو افزایش دانش و تجربه است.
استاندار کردستان خواستار توسعه مراکز و افزایش رشتههای مورد نیاز استان شد و افزود: معدن، گردشگری و کشاورزی از بخش هایی است که کردستان در آن ظرفیتهای ویژه ای دارد.
وجود ۳۰ درصد ذخایر طلای کشور، معادن غنی سنگهای تزیینی، آهن، سلیس، تولیدات کشاورزی، باغی و دامی از دیگر ظرفیتهایی بود که استاندار کردستان به آن اشاره کرد و گفت: توسعه این بخشها نیازمند راهاندازی مراکز تحقیقاتی است که بتواند نیاز آموزشی این بخشها را پاسخگو باشد.
شناسایی نیاز استانها
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور هم در این نشست با اشاره به امضای تفاهمنامه با استانداران سراسر کشور اظهار داشت: این تفاهمنامه در راستای شناسایی نیازهای هر استان و تامین نیروی انسانی ماهر انجام میگیرد و در سبد دوره ای نیازها طرح آمایش را عملیاتی میکنیم.
محمدحسین امید به فعالیت ۱۲ مرکز علمی، کاربردی در استان افزود: این تعداد کافی به نظر می رسد و اگر خلایی در بخش های مختلف دیده شود تعداد مراکز و رشته قابل افزایش خواهد بود.
وی به تعطیلی ۳۰۰مرکز دولتی و ۲۵۰ مرکز غیردولتی در کشور گفت: با این وجود در زمینه های نیاز کشور آمادگی راه اندازی مراکز جدید را داریم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور برگزاری دوره های تک پودمان و کوتاه مدت را از دیگر شاخصهای فعالیت این دانشگاه در کنار مهارت آموزی اعلام و اظهار داشت: دانشجویان در این دانشگاه برای کسب و کارهای کوچک آموزش می بینند و در برخی محصولات و زمینه ها از جمله بومگردی، با آموزش های مختصر می توان هزینه تولید را کاهش و کیفیت و بازدهی را ارتقا داد.
امید افزود: در ۱۲ رشته پرکاربرد با ستادکل نیروهای مسلح تفاهم نامه ای برای آموزش سربازان وظیفه منعقد شده است که در طول دروه سربازی این دوره ها آموزش داده می شود.
در این نشست استاندار کردستان و رییس دانشگاه جامع، علمی کاربردی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
نظر شما