به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از وزارت بهداشت، سید کامل تقوی نژاد درباره افتتاح پروژهها با حضور رییس جمهوری بیان کرد: این پروژهها روز پنجشنبه ۲۷ شهریور افتتاح میشوند. بیمارستانهای اشاره شده در استانهای آذربایجان غربی، کردستان، مازندران، تهران، گیلان، اصفهان و سیستان و بلوچستان هستند که با بهره برداری از این پروژهها، بالغ بر ۱۲۵ هزار مترمربع و همچنین ۱۴۰۰ تخت به فضای درمانی و بهداشتی کشور افزوده میشود.
وی ادامه داد: این پروژهها با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی وزارت راه و شهرسازی و همچنین کمک خیرین حوزه سلامت ساخته شدند. کل اعتبار هزینه شده در این پروژهها بالغ بر ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ نفر است.
بیمارستان آیت الله خویی
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: یکی از بیمارستانهای آماده افتتاح، بیمارستان آیت الله خویی در شهر خوی از توابع استان آذربایجان غربی است. این بیمارستان با زیربنای ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع و تعداد ۲۹۵ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۵۰ نفر ساخته شده و هم اکنون آماده ارائه خدمت به مردم عزیز این منطقه است.
تقوی نژاد افزود: عملیات اجرایی این پروژه در ۴ طبقه از سال ۱۳۹۱ آغاز شد. بیمارستان دارای بخشهای جراحی با ۹ تخت، اورژانس با ۳۵ تخت، بستری با ۱۷۵ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۷۶ تخت است. همچنین علاوه بر بخش های جراحی و درمانی ذکر شده می توان به راه اندازی بخش های تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، پاراکلینیک و آزمایشگاه کرونا اشاره کرد.
بیمارستان شفای سقز
وی بیان کرد: دومین پروژه بیمارستانی که روز ۵ شنبه افتتاح میشود، بیمارستان شفای سقز در استان کردستان است. این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۶ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۵ تخت بیمارستانی با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد ادامه داد: عملیات اجرایی بیمارستان در ۴ طبقه از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخشهای جراحی با ۵ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۷۶ تخت و بخشهای ویژه با ظرفیت ۳۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخشهای جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخشهای تشخیصی از جمله سی تی اسکن، رادیولوژی، آزمایشگاه، سونوگرافی و ماموگرافی اشاره کرد.
بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: سومین پروژه آماده بهره برداری، بیماستان خاتم الانبیاء (ص) بهشهر در استان مازندران با زیربنای بالغ بر ۱۸ هزار متر مربع و ۲۲۴ تخت بیمارستانی است.
تقوی نژاد افزود: این بیمارستان با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۷۷۳ نفر ساخته شده است. پروژه بیمارستان بهشهر که عملیات اجرایی آن در ۵ طبقه و از سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی آن آغاز شد، دارای بخشهای جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۰ تخت، بخش بستری با ۱۴۷ تخت و بخشهای ویژه با ظرفیت ۵۱ تخت است.
بیمارستان پوست رازی تهران
معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار کرد: بیمارستان پوست رازی تهران نیز با زیربنای ۲۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ظرفیت ۱۷۶ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۵۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه در ۸ طبقه از سال ۱۳۸۸ اغاز شد که دارای ۸ اتاق عمل سرپایی و ۴ اتاق عمل جراحی، بخش اورژانس با ۱۸ تخت، بخش بستری با ۱۴۱ تخت، بخشهای ویژه با ظرفیت ۱۳ تخت و بخش شیمی درمانی با ظرفیت ۴ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخشهای جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخش های تشخیصی از جمله رادیولوژی، فوتوتراپی، آزمایشگاه و بخشهای شیمی درمانی اشاره کرد.
مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری
وی بیان کرد: ششمین پروژه آماده افتتاح در روز پنج شنبه با حضور رییس جمهوری، مجتمع جامع پیوند حضرت مهدی (عج) بیمارستان مسیح دانشوری با زیربنای ۵ هزار و ۶۰۰ متر مربع و تعداد ۱۰۰ تخت با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰۰ نفر است. عملیات اجرایی پروژه مرکز پیوند مسیح دانشوری از سال ۱۳۸۶ آغاز شد. این مجتمع دارای ۶ تخت جراحی، بخش بستری با ۴۱ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۵۳ تخت است.
مرکز بیماریهای تنفسی زابل
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت گفت: مرکز بیماریهای تنفسی زابل با زیربنای بالغ بر ۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع و تعداد ۶۴ تخت با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۲۲۰ نفر ساخته شده است. عملیات اجرایی این پروژه در ۲ طبقه، از سال ۱۳۹۳ آغاز شد که دارای بخش های جراحی با ۴ تخت، اورژانس با ۱۵ تخت، بخش بستری با ۲۶ تخت، بخش های ویژه با ظرفیت ۹ تخت و بخش سل و آنکولوژی با ظرفیت ۱۰ تخت است.
بیمارستان تالش
وی هشتمین پروژه آماده افتتاح را بیمارستان تالش در استان گیلان عنوان کرد و افزود: این بیمارستان با زیربنای بالغ بر ۱۵ هزار و ۹۰۰ متر مربع و تعداد ۲۳۱ تخت با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۵۰ نفر ساخته شده است.
تقوی نژاد گفت: عملیات اجرایی این پروژه نیز از سال ۱۳۸۷ آغاز شد که دارای بخش های جراحی با ۶ تخت، اورژانس با ۲۳ تخت، بخش بستری با ۱۵۹ تخت و بخش های ویژه با ظرفیت ۳۰ تخت است. همچنین در این بیمارستان علاوه بر بخش های جراحی و درمانی ذکر شده میتوان به بخشهای تشخیصی از جمله سی تی اسکن و ام آر آی و همچنین به امکانات توانبخشی همچون فیزیوتراپی اشاره کرد.
نظر شما