مجید مشهدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون استان مرکزی رتبه ۱۱ از نظر ثبت طرح در کشور را دارد که با توجه به ظرفیت و توانمندی ایجاد اشتغال در روستاهای استان، این میزان مطلوب نیست.
وی اظهار داشت: علاقهمندان به ارایه طرح و ایدههای اشتغال روستایی میتوانند طرح خود را در سامانه roostadoost.emdad.ir تا ۲۵ مهرماه با هدف افزایش بهرهوری و درآمد مشاغل روستایی ثبت کنند.
معاون اشتغال و خدمات اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: از صاحبان محصولات یا ایدههای صنعتی درخواست میشود تا ضمن ثبت طرح خود از مزایای این رویداد شامل جوایز نقدی برای سه طرح برتر، نمایش محصولات خود در نمایشگاه بینالمللی، معرفی محصولات به بازارهای هدف و تسهیلات قرضالحسنه برای طرحهای منتخب بهرهمند شوند.
مشهدی افزود: مخترعان، مبتکران، شرکتهای دانشبنیان و افرادی که دارای ایده و خلاقیتی جدید برای کسب و کارهای روستایی هستند، میتوانند محصولات یا ایدههای صنعتی با ویژگیهای صنعت روستا دوست را در سامانه رویداد طرح روستا دوست ثبت کنند.
وی اظهار داشت: ایدههایی در طرح صنایع روستا دوست پذیرفته میشوند که دارای چند ویژگی از جمله قابلیت اجرا در مقیاس روستایی، سادگی و استفاده از فناوری نوین باشند.
معاون اشتغال و خدمات اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: بعد از اتمام ثبت نام، طرحها از سوی ۶۰ گروه داوری، ارزیابی و ۹۹ طرح به مناسبت سال ۱۳۹۹ منتخب شده و تسهیلات و مزایا به صاحبان آن اعطا خواهد شد.
مشهدی افزود: در صورتی که ایدههای اشتغال در این طرح مورد پذیرش قرار نگیرد اما قابلیت اشتغال روستایی را داشته باشد از محل صندوق امداد ولایت کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه برای اجرای طرح داده میشود.
۸۸ هزار و ۷۷۶ نفر در قالب ۵۰ هزار خانوار از خدمات حمایتی کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان مرکزی بهرهمند هستند.
بر اساس اطلاعات مندرج در سایت صنایع روستا دوست؛ این طرح به منظور افزایش بهرهوری در بخشهای مختلف تولیدات روستایی از جمله کشاورزی، دام پروری، صنایع دستی، فناوری اطلاعات و نظیر آن و با هدف شناسایی صنایع و پشتیبانی از آنها جهت تقویت اشتغالزایی و جهش تولید در روستاها و مناطق محروم از سوی معاونت خودکفایی و اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) اجرا میشود.
نظر شما