علی رستمی روز پنجشنبه در جلسه شورای اقتصاد مقاومتی شهرستان تربت حیدریه افزود: در سالی که به عنوان جهش تولید نامگذاری شده است مدیران دستگاههای اجرایی باید به این مولفههای مهم و تاثیرگذار توجه داشته باشند و با بهرهگیری از تمام امکانات، زمینه اشتغالزایی افراد و احیای واحدهای تولیدی را بیش از پیش فراهم کنند.
وی رویکرد اصلی را ایجاد اشتغال پایدار ذکر کرد و ادامه داد: دولتمردان با اتخاذ راهکار درست و اصولی از جمله پردخت تسهیلات در تلاشند تا واحدهای نیمه راکد را به چرخه تولید بازگردانند و برای تحقق این مهم از هیچ تلاش و کوششی نیز دریغ نمیکنند.
فرماندار تربتحیدریه گفت: مدیران دستگاههای اجرایی نیز باید با شناسایی طرحهای اولویتدار و رفع مشکلات واحدهای تولیدی، زمینه تسهیل در فرآیند پرداخت تسهیلات را فراهم کنند تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
رستمی از بانکهای عامل نیز خواست با رفع بوروکراسی اداری، تسهیلگری و پرداخت تسهیلات مورد نیاز، برای بر طرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان اهتمام بیشتری کنند تا بتوانند با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و اشتغالزایی، چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورند.
وی ادامه داد: ایجاد امنیت و ثبات در اقتصاد و پایداری در برابر شوکهای خارجی اقتصادی یا همان استقلال اقتصادی از شاخصههای بارز اقتصاد مقاومتی است که باید همه به آن توجه کنند و تنها در این صورت میتوان به موفقیتهای بزرگ دست یافت.
فرماندار تربتحیدریه گفت: اقتصاد مقاومتی در مقابل اقتصاد سرمایهداری و مبتنی بر اقتصاد اسلامی است و در این بین نقش نیروهای مخلص، فداکار و متعهد، در زمینه آبادانی کشور، رفع محرومیت و ایجاد فعالیتهای اقتصادی بر کسی پوشیده نیست و صاحبان واحدهای تولیدی میتوانند با اتکای بر تواناییهای خود در عرصههای مختلف بدرخشد و زمینه رشد و توسعه روزافزوان نظام اسلامی را فراهم کنند.
شهرستان تربتحیدریه دارای سه شهرک صنعتی است که دو شهرک در این شهر و یک شهرک نیز در بخش جلگه رخ واقع است. از مجموع حدود ۷۰ کارگاه و واحد صنعتی فعال در منطقه تربتحیدریه ۲۶ واحد صنعتی در سه شهرک صنعتی استقرار دارند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.
نظر شما