محمد حسن قوسیان مقدم روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح با حضور تیمهای عملیاتی جمعیت هلال احمر سه استان برخوردار کشور در چهار استان کم برخوردار و متاثر از خشکسالی در حال اجرا میباشد.
وی گفت: رویکرد اجرای طرح نذر آب در مناطقی است که وقوع تنش آبی ناشی از تغییرات اقلیمی داشته و در نتیجه امسال با گستره جنوب و جنوب شرق کشور در مناطقی که به دلیل خشکسالی دچار کمآبی یا بیآبی هستند اجرا میشود.
وی افزود: همانطور که در سالهای گذشته این طرح با کمکهای مردمی انجام شد، امسال نیز نذر آب را با ظرفیت مردمی اجرا خواهیم کرد.
قوسیان مقدم با بیان اینکه برای اجرای چنین طرحهایی از سوی دولت میلیاردها ریال اعتبار منظور شده و هزینه میشود، جمعیت هلال احمر برای اجرای چنین طرح بزرگ و گستردهای تنها ۴۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی هزینه دریافت کرده است.
وی اظهارداشت: طرح نذر آب از ۲ سال پیش و به دنبال بحران خشکسالی در استانهای جنوب و جنوب شرقی کشور، با هدف تامین آب شرب مناطق محروم با کمک مردم و به همت جمعیت هلال احمر اجرا میشود و در کنار آن حضور داوطلبانه پزشکان و ویزیت رایگان مردم و توزیع بستههای معیشتی نیز انجام میشود.
او گفت: هماکنون در مناطق محل اجرای طرح نذر آب ۳ جمعیت هلال احمر ۱۰ نفر از پزشکان متخصص کشور به صورت داوطلبانه حضور داشته و به مردم مناطق محروم ارائه خدمات پزشکی و درمانی رایگان میکنند.
در جریان سفر دبیرکل هلال احمر مرکز امداد جادهای الماس، مرکز آموزشی شهدای امدادگر نیر، مرکز امدادی اداری گرمی نیز به بهرهبرداری رسید.
نظر شما