نرخ مشارکت اقتصادی در آذربایجان‌شرقی بالاتر از میانگین کشوری است

تبریز - ایرنا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی با اشاره به نرخ مشارکت اقتصادی ۴۴.۱ درصدی در کشور، گفت: این رقم در استان ۴۴.۳ درصد و بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش ایرنا، حسین فتحی روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال آذربایجان شرقی نرخ بیکاری استان را ۱۰ درصد اعلام کرد و افزود: در سه ماهه نخست امسال نرخ بیکاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه ۵۵ دردصد جمعیت آذربایجان شرقی غیرفعال و ۴۵ درصد فعال هستند، اظهار کرد: از جمعیت فعال استان ۸۹ درصد شاغل هستند که۸۲درصد شاغلان مرد و ۱۷ درصد نیز زن بوده و از جمعیت بیکاران نیز ۶۸ درصد مرد و ۳۲ درصد زن هستند.

فتحی متوسط نرخ بیکاری زنان در کشور را ۱۴.۹ درصد اعلام کرد و گفت: این رقم در آذربایجان شرقی ۱۵.۷ درصد است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی درباره هرم سنی شاغلان، بیشترین رده سنی را ۳۰ تا ۴۰ سال اعلام کرد و افزود: هرم سنی بیکاران نیز بین ۲۰ تا ۴۰ سال است  که ۷۵ درصد بیکاران استان پیش از این شاغل بودند.

وی جمعیت غیرفعال ۱۵ سال بیشتر را مربوط به قشر محصل، خانه دار، بازنشسته و یا سایر افراد دانست و گفت: ۴۳.۱ درصد شاغلان در بخش خدمات، ۳۶ درصد بخش صنعت، ۲۰.۹ درصد نیز در حوزه کشاورزی فعال هستند.

فتحی با اشاره به آمار مرکز ایران در بهار امسال گفت: شاغلان بخش خدمات با ۴۲.۱۸ درصد نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش یافته و سهم صنعت نیز در سال جاری ۳۵ درصد است که نسبت به سال گذشته یک درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی نیز میانگین کشوری ۲۰.۱۹ درصد است که سهم آذربایجان شرقی ۲۲.۶ درصد می باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی در مورد تسهیلات اعطایی به واحدهای خسارت دیده ناشی از کرونا نیز گفت: ۵۹۵ میلیارد تومان تقاضا به بانک ها ارسال شده است که از این میزان ۱۹۰ میلیارد تومان برای ۱۰ هزار و ۹۷ کارگاه پرداخت شده است.

وی  اعتبار اولیه ابلاغی به این منظور را ۲ هزار و ۳۵۶ میلیارد تومان اعلام کرد که این رقم به یک هزار و ۱۴۶ میلیارد تومان کاهش یافت و افزود: ۱۶ درصد اعتبار ابلاغی پرداخت شده که معادل ۳۳ درصد پرونده های ارجاعی به بانک ها است.

مبالغ کمتر از ۱۶ میلیون تومان نیازی به ضامن ندارد

مدیر امور هماهنگی شعب بانک آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه دریافت تسهیلات کرونایی برای مبالغ کمتر از ۱۶ میلیون تومان نیازی به ضامن و حضور متقاضی در بانک ندارد، گفت: پرداخت این نوع تسهیلات منوط به امضا دیجیتالی است.

عادل غلامی با بیان اینکه ۱۹ درصد کل سهم ابلاغی پرداخت تسهیلات کرونا متعلق به بانک ملی است، اظهار کرد: ۶ هزار و ۷۵۵ فقره تسهیلات توسط این بانک به متقاضیان پرداخت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha