انتقال مفاهیم دفاع مقدس باید با گویش جدید صورت گیرد
اثر نقاشی با عنوان «هرگز مباد» از حبیب‌الله صادقی

تهران- ایرنا- دبیر هنری کارگاه تخصصی نقاشی «خط خاطرات» انتقال مفاهیم دفاع مقدس به زبان هنر را یکی از وظایف هنرمندان عنوان کرد و گفت: نسل چهارم انقلاب شاهد عینی فداکاری و ایثار در دفاع مقدس نبوده است و اکنون هنرمندان باید در پی یافتن گویش و روش بیان جدیدی باشند تا بتوانند انتقال دهنده این تجلی باشند.

 به نقل از روابط عمومی انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس، کارگاه تخصصی نقاشی «خط خاطرات» به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با حضور تنی چند از اساتید برجسته هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی از دوم تا چهارم مهر ۹۹ (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته جاری) برگزار می‌شود.

حبیب الله صادقی دبیر هنری این رویداد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: نقاشان متعدد با ترسیم آرمان های مردم در رویدادهای مهمی همچون انقلاب و دفاع مقدس نقش مهمی داشتند.

وی انتقال مفاهیم دفاع مقدس به زبان هنر را یکی از وظایف هنرمندان عنوان کرد و گفت: نسل چهارم شاهد عینی فداکاری و ایثار در دفاع مقدس نبوده است و اکنون هنرمندان باید در پی یافتن گویش و روش بیان جدیدی باشند تا بتوانند انتقال دهنده این تجلی باشند و با نوگرایی و بازتعریف مفاهیم، تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

این هنرمند آثاری با مضمون دفاع مقدس را دارای ۲ ساحت هنری و آرمانی عنوان کرد و گفت: مهمترین شاخصه هنر انقلاب و دفاع مقدس به بلوغ رسیدن این دو رویکرد است که می تواند هم عناصر زیبایی شناسانه را درون خود داشته باشد و هم مخاطب را به مقصدی رهنمود کند که به تعالی وی منتهی شود.

صادقی گفت: در این کارگاه هنری اساتید نام آشنای هنر ارزشی و متعهد انقلاب اسلامی همچون کریم زارعی، نوید سیم‌بَر، علی غیبی، محمد علی‌نادری و خدیجه همرنگ حضور خواهند داشت و آثار خود با موضوع ایستادگی و پایمردی رزمندگان در طول ۸ سال دفاع حق در برابر باطل را روی بوم نقاشی به تصویر خواهند کشید.

این کارگاه هنری در محل غرفه بنیاد فرهنگی روایت فتح که در نمایشگاهی با مضمون هفته دفاع مقدس در مکان «باغ موزه انقلاب‌اسلامی و دفاع مقدس تهران» برپا می شود، برگزار خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha