علی رسولیان روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: هزینه مورد نیاز به منظور ایجاد این میزان اشتغال موثر، از محل پرداخت تسهیلات حمایتی کمیته امداد خراسان رضوی برای مددجویان و کارفرمایان طرحهای اشتغال مددجویی تامین شد.
وی کل اعتبارات قرضالحسنه اشتغال برای ایجاد این فرصتهای شغلی را سه هزار و ۹۸ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: از این میزان دو هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال تسهیلات از محل بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و توسط ۱۴ بانک تامین و پرداخت شده است.
معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مجموع اعتبارات مصوب بانکهای عامل برای پرداخت تسهیلات از محل بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه دو هزار و ۶۷۷ میلیارد ریال بود که ۸۸ درصد آن یعنی دو هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال برای ایجاد شش هزار و ۵۹۱ فرصت شغلی پرداخت شد.
وی گفت: چهار هزار و ۲۲۲ فرصت شغلی نیز از محل اعتبارات قرضالحسنه اشتغال از دیگر مواد قانونی در قالب پرداخت تسهیلات به مددجویان ایجاد شده است.
رسولیان افزود: بانکهای "رسالت، مسکن و کشاورزی" به ترتیب رتبههای نخست تا سوم را به لحاظ عملکرد در پرداخت تسهیلات از محل بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه نسبت به اعتبار مصوبشان در این خصوص به دست آوردند.
به گزارش ایرنا، در اجرای بند "ب" تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۳۹۸، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق بانکهای عامل به کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، مددجویان و کارفرمایان طرحهای اشتغال مددجویی با اولویت زنان سرپرست خانوار تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کند.
کل جمعیت فعال خراسان رضوی در فصل بهار امسال دو میلیون و ۷۶ هزار نفر بودند که از این تعداد ۱۴۵ هزار نفر بیکار بودند و نرخ بیکاری استان در فصل بهار هفت درصد بود در حالی این نرخ در بهار سال گذشته ۹.۴ درصد بود و مقایسه این ارقام نشان دهنده کاهش ۲.۴ درصدی نرخ بیکاری در خراسان رضوی است.
نظر شما