به گزارش ایرنا، معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز سه شنبه در حاشیه این آیین اظهار داشت: این طرح ملی در طی تفاهم نامه ای میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی منعقد شده است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی مرکز علمی بوده که می طلبد استعداد های منطقه در این زمینه را شناسایی کند.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با آموزش و توانمند سازی متقاضیان می توان گام های مثبتی در زمینه تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این استان برداشت.
صمیمی ابراز داشت: با توجه به شعار امسال «جهش تولید» امید است که اقدامات خوبی در استان انجام شود.
رییس جهاد دانشگاهی واحد کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در راستای توسعه مشاغل خانگی، بهبود وضعیت معیشتی و رونق اقتصادی فضای خانواده طرح ملی مشاغل خانگی طی تفاهم نامه ای میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به امضا رسید.
سید محمد قائم کاظمی بیدک افزود: این طرح در سال گذشته در ۹ استان کشور بصورت پایلوت اجرا شد و امسال بصورت همزمان در ۳۱ استان در حال اجراست.
وی بیان کرد: سهمیه استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۵۰۰ نفر در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خواهدبود.
کاظمی بیدک عنوان کرد: شرایط متقاضیان برای ثبتنام در این طرح، حداقل ۱۸ سال سن، بومی استان محل ثبتنام، اشتغال نداشتن تماموقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است.
وی ادامه داد: علاقمندان به راه اندازی کسب و کارهای خانگی می توانند با مراجعه به سایت inhb.ir نسبت به ثبت نام و تکمیل فرمها و اطلاعات مربوط اقدام کنند و مهلت ثبت نام تا ۶ مهر ماه خواهد بود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: طرح مشاغل خانگی یک طرح ملی بوده و در صورتی که این طرح به خوبی اجرا شود در روند ایجاد اشتغال پایدار موفق خواهیم بود.
پروانه نیک مرام افزود: طرح مشاغل خانگی این استان طی سالهای گذشته در استان موفق عملکرده و توانست اهداف مورد نظر را محقق کند.
وی تاکید کرد: وجود بازار کار از ویژگیهای بارز این طرح در سال جهش تولید است به گونه ای که این ظرفیت در سال های قبل وجود نداشت.
نظر شما