دکتر سید فرزاد جلالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همچنین از ابتلای ۶۰۰ نفر از کادر درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل به بیماری کووید-۱۹ در این مدت خبر داد و افزود: تعداد بستری در موج اول از ابتدای اسفند تا پایان فروردین ۲ هزار و ۴۸۰ نفر و در موج دوم هم از ابتدای تیر تاکنون ۲ هزار و ۲ نفر بوده است که کاهش حدود ۱۳ درصدی دارد.
وی با بیان اینکه میزان ابتلای به کرونا در مردان نسبت به بانوان در بابل بیشتر بوده است ، گفت : بیشترین گروه سنی بستری و فوتی هم مربوط به گروه سنی بالای ۷۰ سال بوده است.
دکتر جلالی در خصوص توزیع نسبی گروههای سنی افرادی که در بابل از ابتدای اسفند ماه تاکنون بستری شدند؛ گفت: بیشترین گروه سنی بستری افراد بالای ۷۰ سال بودند که ۲۵ درصد از کل بیماران بستری را تشکیل می دهند و همچنین بیشترین فوتی با آمار ۴۳ درصدی نیز مربوط به همین گروه سنی است.
وی با اشاره به اینکه ۱۹ درصد از بیماران بستری در گروه سنی ۶۱ تا ۷۰ سال بوده اند ، بیان داشت : ۴۷ درصد بیماران بستری در بیمارستان های بابل را بانوان و ۵۳ درصد را آقایان تشکیل داده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت : ۱۷ درصد از میزان بستری ها و ۷.۵ درصد از آمار فوتی ها به گروه سنی ۲۰ تا ۴۰ سال اختصاص دارد.
بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی بابل در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در مراکز درمانی این شهرستان بستری و در مقابل ۱۴ بیمار با حال عمومی مساعد مرخص شدند.
هم اکنون تعداد کل بستری بیماران کووید-۱۹ بستری در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل به ۱۳۴ نفر رسیده است . همچنین ۴۰ تن از بیماران شهرستان هم در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.
زنگ خطر ورود بیماری کووید ۱۹ به مازندران ۳۰ بهمن سال گذشته با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در بابل نواخته شد. بیماران شناسایی شده افرادی بودند که همزمان با شیوع کرونا در قم به آن شهرستان سفر داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل که مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کند، شهرستان بیش از ۵۲۰ هزار نفری بابل را با هفت بیمارستان تحت پوشش دارد که از این تعداد پنج بیمارستان آیت الله روحانی و میناگر ، شهید بهشتی ، یحیی نژاد و امیرکلا از ابتدا برای پذیرش بیماران کرونایی اختصاص یافتند و همچنان هم پذیرش این بیماران در تمامی این بیمارستان ها ادامه دارد.
نظر شما