۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹
کد خبرنگار: 1498
کد خبر: 84052349
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بدل های ساخت چین برای شبکه های اجتماعی 

۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹
کد خبر: 84052349
بدل های ساخت چین برای شبکه های اجتماعی 

پکن- ایرنا- چین برای هر شبکه اجتماعی غربی مطرحی که امروزه میلیون ها کاربر در سراسر دنیا دارد یک شبکه جدید اجتماعی طراحی و راه اندازی کرده است تا ضمن جلوگیری از اثرات منفی شبکه های اجتماعی خارجی بر جامعه چین، محدودیت ها و مشکلات شبکه های اجتماعی خارجی را هم نداشته باشند.

به گزارش ایرنا مردم چین از لحاظ سنتی علاقه زیادی به شبکه های اجتماعی غربی ندارند و به دلیل عدم آشنایی با زبان خارجی نیز رویکرد چندانی به این شبکه ها نشان نمی دهند به همین سبب نباید فراموش کرد حتی اگر در چین شبکه های اجتماعی غربی در دسترس باشد بسیار کمتر از کشورهای دیگر مورد استفاده خواهد بود و در این کشور، میلیون ها نفر حتی اسامی بسیاری از شبکه های معروف را اصلا نشنیده اند.

ویچت بزرگترین شبکه اجتماعی و پرطرفدارترین آنها در چین است که شمار مشترکانش در این کشور به بیش از یک میلیارد نفر می رسد به طور کلی علاوه بر برقراری ارتباط تصویری، متنی و صوتی، کارهای روزمره اعم از پرداخت پول، واریز هزینه های آب و برق و خرید گاز، بلیت هواپیما و قطار، اتوبوس، اجاره خودرو و گرفتن تاکسی و دهها قلم کار دیگر توسط این شبکه اجتماعی انجام می شود در واقع این ویچت را چین جایگزین نرم افزار واتس آپ کرده است.

ویبو: چین از زمانی که توییتر را تقریبا در یک دهه قبل ممنوع کرد به این طرف سایت ویبو را راه اندازی کرده است که مشابه آن است و همان کارکرد را دارد و از سوی دولت پشتیبانی می شود البته تفاوت های زیادی هم دارد مثلا مردم برای پست های خانوادگی از آن استفاده می کنند و جایی برای توییت های سیاسی وجود ندارد.

بایدو: چین سامانه موقعیت شناسی بایدو را با فرستادن دهها ماهواره به فضا جایگزین گوگل کرد این سامانه موتور جستجو محسوب می شود و دارای دانشنامه مشابه گوگل است و بسیاری از کارکردهای آن را دارد و دستکم در چین و بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی گسترده شده است و بتدریج جهانی خواهد شد.

کیوکیو: نرم افزار پیام رسانی کیوکیو بجای نرم افزار پیام رسان فیس بوک طراحی و راه اندازی شده است و تقریبا بیشتر مردم چین از آن برای پیام رسانی استفاده می کنند و حتی اتباع خارجی در چین از آن بهره می برند و برای ارسال عکس، تصویر و پیام رسانی بسیار موثر و مفید و پرسرعت است.

یوکو: چین سایت یوتیوب را در این کشور ممنوع کرده و بجای آن یوکو را راه اندازی کرده است که فیلم های مختلف و تصاویر و غیره در آن منتشر می شود این شبکه اجتماعی بیشتر جنبه های اجتماعی دارد و مسایل سیاسی را اصلا در برنمی گیرد فیلم های تلویزیونی و سریال ها نیز از طریق این شبکه اجتماعی قابل دریافت است و چون با علی بابا متصل شده است و می تواند سودآوری هم داشته باشد.

تیک تاک: یکی دیگر از شبکه های اجتماعی معروف چین که این روزها نیز به دلیل اعمال فشار دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بر آن سر زبان های افتاده است تیک تاک یا به قول چینی ها «دویین» نام دارد این شبکه اجتماعی هم جایگزین اینستاگرام شده است و فیلم ها و ویدیوهای کوتاه پخش می کند.

علاوه بر این، در چین ده ها شبکه اجتماعی دیگر که بیشتر رویکرد اقتصادی و بستری برای خریدهای انلاین و اینترنتی مردم هستند فعالیت دارند که مهمترین انها تابائو، «پین دو دو»، «مای توان»  هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha