۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵
کد خبرنگار: 1273
کد خبر: 84055626
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طرح جمع‌آوری متکدیان در میاندوآب آغاز شد

۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵
کد خبر: 84055626
طرح جمع‌آوری متکدیان در میاندوآب آغاز شد

مهاباد- ایرنا- سرپرست شهرداری میاندوآب با اشاره به اینکه برخورد جدی با پدیده تکدی‌گری در دستور کار این شهرداری قرار گرفته، گفت: طرح جمع‌آوری و برخورد با متکدیان به طور جدی توسط اکیپ گشت شهری متشکل از نیروی انتظامی، بهزیستی و شهرداری در این شهرستان آغاز شده ‌است.

وحید اصغری‌پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با قدردانی از همراهی مسوولانه و جدی نمایندگان نیروی انتظامی و اداره بهزیستی میاندوآب در راستای ساماندهی متکدیان اظهار داشت: پیشگیری از گسترش آسیب‌های اجتماعی، پاسداری از حقوق عامه و پیشگیری از بروز جرایم مرتبط با معضل تکدی‌گری از اهداف اصلی اجرای این طرح است.

وی با بیان اینکه هیچ موفقیتی در مبارزه با ناهنجاری‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بطور کلی مسایل مدیریت شهری بدون مشارکت شهروندان امکان‌پذیر نیست، افزود: شهروندان باید بدانند که مساله تکدی‌گری بسیار جدی است و غفلت از این بحران در آینده، شهر را با آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های زیادی مواجه می‌کند.

سرپرست شهرداری میاندوآب با اشاره به اجرای این طرح برای اولین بار در سال‌جاری پس از شیوع کرونا، بیان کرد: افزایش سرقت، مخدوش شدن چهره شهر با پرسه متکدیان افزایش می‌یابد که باید شهروندان نیز با احساس مسوولیت در خودداری از کمک به آنان با این پدیده مقابله کنند.

اصغری‌پور با اشاره به آموزه‌های اسلامی در خصوص کمک به همنوعان، گفت: باید کمک به افراد مستضعف و نیازمند از طریق دستگاه‌ها و کانال‌های معتبر و مورد اطمینان صورت گیرد تا از رشد متکدیان در سطح شهر جلوگیری شده و به نیازمندان واقعی کمک شود.

وی افزود: متاسفانه بسیاری از افراد با استفاده از حس انسان دوستی مردم، تکدی گری را به پیشه و شغل خود تبدیل کرده و حتی به صورت ساماندهی شده از صبح تا شب مشغول این کار هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به آیین‌نامه‌های مربوطه در ساماندهی متکدیان، باید در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر مجتمع اردوگاهی احداث شود ولی با توجه به جمعیت ۱۳۵ هزار نفری شهر میاندوآب و عدم شمولیت این موضوع به این شهرداری و با توجه به محدودیت‌های موجود در منابع مالی و بودجه داخلی شهرداری، نیاز است مکانی جهت استفاده به عنوان مجتمع اردوگاهی با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مرتبط با تکدی‌گری فراهم شود.

وی با بیان اینکه ۲ باب گرمخانه مجزا برای آقایان و بانوان در بوستان‌های هادی و ساحلی این شهر ایجاد شده است ادامه داد: با توجه به ضرورت و اهمیت مسئله گسترش تکدی‌گری در سطح شهر و لزوم اتخاذ سیاست مناسب در راستای مدیریت این آسیب اجتماعی باید تمامی نهادهای مرتبط پای کار باشند.

وی با اشاره به اطلاع‌رسانی و نصب بنر در سطح شهر جهت آگاه‌سازی شهروندان در خصوص آسیب‌های اجتماعی ناشی از گسترش تکدی‌گری و جلب مشارکت شهروندان در جهت برخورد جدی با این مسئله، اظهار داشت: شهر میاندوآب جزو شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر است و برنامه‌های اجرایی این شهر تنها در سطح شناسایی و ساماندهی محدود می‌شود، چرا که به دلیل نبود مجتمع‌های اردوگاهی جهت اسکان افراد شناسایی شده نمی‌توان اقدامی در جهت ساماندهی و اسکان آنها انجام داد.

در سال گذشته ۷۰ نفر متکدی در سطح شهر میاندوآب شناسایی شدند که از این تعداد ۵۸ نفر مرد و ۱۲ نفر زن بوده‌اند که به علت نبود مجتمع اردوگاهی این افراد به مرکز استان ارجاع دادن شدند که به دلیل عدم پذیرش از سوی استان در نهایت این افراد پس از اخذ تعهد کتبی به محل زندگی خود بازگردانده شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha