حامد قربانی روز یکشنبه در مراسم بهرهبرداری از بوستان شهری دانش گناباد افزود: مشارکت شهروندان در پرداخت عوارض شهری مطلوب نیست و مجموع عوارضی که طی سال گذشته پرداخت شد جوابگوی حدود ۳۰ روز خدمات عمران شهری شهرداری این شهرستان است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرداریها نمیتوانند از بودجه های دولتی برای اجرای طرحهای عمران شهری استفاده کنند و بخش اعظم این بودجه ها از محل درآمدهای آنها تامین می شود و عوارض شهری یکی از بخشهای مهم تامین این درآمدها است، اهتمام بیشتر شهروندان به پرداخت عوارض، زیربنای اصلی اجرای طرحهای این بخش به شمار میرود.
فرماندار گناباد گفت: هر اندازه شهروندان بیشتر در عمران شهری مشارکت داشته و اهتمام به پرداخت عوارض داشته باشند، طرحهای عمرانی بهتر به سرانجام میرسد و همه آحاد مردم از منافع آن برخوردار میشوند.
وی یکی از خصوصیتهای مهم گناباد را حفظ فرهنگ اصیل خود در اجرای طرحهای شهری ذکر کرد و افزود: به دلیل فرهنگ خوب شهرنشینی شاهد کمترین منازعات اجتماعی در این بخش هستیم.
قربانی ادامه داد: عزم مسوولان گناباد، مدیریت جهادی و استفاده از همه ظرفیتها برای توسعه، عمران و رونق اقتصادی است و یکی از بخشهای مهم تحقق این بخش، مدیریت شهری است.
سید حسین پورهاشمی رییس شورای اسلامی شهر گناباد نیز گفت: در شرایط سخت اقتصادی و با وجود کاهش درآمدها طرحهای عمران شهری با پشتکار شهردار و مجموعه مدیران شهرداری و شورای اسلامی این شهرستان با جدیت ادامه دارد و ۲۵ طرح تا یک سال آینده در گتاباد به بهره برداری میرسد یا عملیات اجرایی آنها آغاز میشود که از جمله آنها میتوان به بوستان جنگلی، بوستان ملت و بوستان ویژه بانوان اشاره کرد.
مهران حسین زاده شهردار گناباد هم با اشاره به مشارکت ضعیف شهروندان در پرداخت عوارض شهری، ارتقای سطح خدمات در محلات را رویکرد مهم شهرداری طی سالجاری عنوان کرد.
بوستان شهری دانش با وسعت چهار هزار و ۵۵۰ مترمربع و هزینه ۱۲ میلیارد ریال طی ۱۴ ماه در منطقه فاز سه فرهنگیان گناباد ساخته شده است.
در این مراسم عملیات اجرایی بوستان شهری شهرک امام رضا (ع) گناباد هم آغاز شد. این بوستان در وسعت هفت هزار مترمربع و با اعتبار هفت میلیارد ریال احداث میشود.
از مجموع پنج هزار و ۹۰۰ کیلومترمربع وسعت گناباد یک هزار و ۸۰۰ هکتار مربوطه به محدوده مرکزی این شهر است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد و ۴۰ هزار نفر از این جمیعت در شهر گناباد و بقیه در شهرهای کاخک و بیدخت و ۱۱۲ روستای آن ساکن هستند.
نظر شما