زندانبانی در نظام اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

سنندج‌ - ایرنا - نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه زندانبانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: در این نظام هدف از مجازات حبس، کمک به باز اجتماعی نمودن فرد بزهکار است.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در دیدار مدیرکل زندان‌های کردستان اظهار داشت:‌ شغل زندانبانی در جامعه اسلامی از حساسیت‌های خاصی برخوردار است.

وی با اشاره به اهمیت کار فرهنگی در زندان‌ها یادآور شد: مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور آماده توسعه برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در زندان‌های استان کردستان است.

نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته در راستای اصلاح و تربیت زندانیان اضافه کرد: این مرکز آمادگی دارد تا در حوزه‌های مختلف بالاخص در حوزه فرهنگی و تربیتی، زندانبانان را در نیل به این رسالت حساس، دشوار و در عین حال خداپسندانه یاری دهد.

مدیرکل زندان‌های کردستان نیز در این دیدار از فعالیت ۱۰ مرکز اصلاحی و تربیتی در سطح استان خبر داد و گفت: در این مراکز علاوه بر نگهداری زندانیان و توجه به خوراک، بهداشت، درمان و حقوق شهروندی، خدمات دیگری از جمله برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، مهارت آموزی، اشتغالزایی و ورزشی ارایه می‌شود.

مراد فتحی کمبود فضای فیزیکی را یکی از مهمترین دغدغه های زندان‌های استان قلمداد کرد و افزود: زندان‌های کردستان غالبا دارای بافتی قدیمی با فضایی محدود هستند و این موضوع اجرای دقیق فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی را با مشکل مواجه ساخته است.

وی کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها را راهکاری مهم در راستای کیفیت بخشیدن به فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی دانست و اظهار داشت: مقوله کاهش جمعیت کیفری در دستور کار ریاست قوه قضائیه و مورد تاکید ریاست سازمان زندان‌ها است که گام های ارزنده ای نیز در این راستا برداشته شده است.

نایب رییس هیات مدیره ستاد دیه استان، رسالت ستاد مردمی را کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد بیان کرد و یادآور شد: کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در کردستان به یک فرهنگ حسنه تبدیل شده است که در این راستا ستاد دیه با کمک خیرین استان از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از۹۰ زندانی جرایم غیرعمد را که به دلیل مواردی از جمله بدهکاری مالی، مهریه و نفقه، حوادث کارگاهی و تصادف در زندان تحمل حبس می‌کردند را به آغوش گرم خانواده هایشان بازگردانده است.

وی با اشاره به خدمات به زندانیان و خانواده‌های آنان اضافه کرد: از جمله این کمک ها می توان به کمک به آزادی ۴۹ زندانی جرایم غیرعمد از سوی بنیاد مستضعفان، توزیع ۵۹۶ بسته معیشتی از سوی بنیاد علوی، توزیع ۶۰۰ پرس غذای گرم در میان خانواده های زندانیان نیازمند و همچنین توزیع ۳۰۰ بسته معیشتی در میان خانواده زندانیان نیازمند اشاره کرد.

رییس اداره فرهنگی و تربیتی زندان‌های استان نیز با بیان اینکه آموزش های فرهنگی در زندان با محوریت فعالیت های قرآنی و نماز است، گفت: یکی از مهمترین برنامه های فرهنگی در راستای بازاجتماعی کردن زندانیان، توجه به اقامه نماز و قرائت قرآن در میان آنان است.

لطفی از فعالیت ۲۱ روحانی در زندانهای استان خبر داد و افزود: ۲۱ روحانی در زندان‌های استان به ترویج و توسعه فعالیت‌های مختلف فرهنگی در میان جامعه هدف خود یعنی پرسنل، سربازان و بالاخص زندانیان می پردازند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha