غلامرضا فروزش، یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵ سایت نیز دارای نسلهای دوم و سوم هستند که به زودی و تاپایان دولت دوازدهم به نسل چهارم ارتقا پیدا خواهند کرد.
وی، با اشاره به ضعف اینترنت در برخی مناطق به ویژه در روستاها و مدارس شهرستان لارستان برای دسترسی به شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) بیان داشت: ۶۸ نقطه که دارای خطوط تلفن ثابت خانگی و ADSL هستند، مشکلی در زمینه محدودیت و پایین بودن سرعت اینترت ندارند و رضایتمندی مردم در این گونه مناطق بالا است.
فروزش اضافه کرد: البته با توجه به اساسنامه شرکت مخابرات ایران، از سال ۸۷ که این شرکت خصوصی شد، هزینههای مربوط به حوزههای فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستاها از جمله اینترنت بر عهده دولت گذاشته شد.
به گفته وی، تشخیص اینکه چه مناطقی در حوزه شهری و روستاها دارای محدودیتها و ضعف شبکه اینترنت است نیز با اداره کل فناری اطلاعات در استان فارس هست.
دانشآموزان ۲۵۱ فضا آموزشی لارستان به اینترنت دسترسی دارند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان لارستان نیز اظهار داشت: دانشآموزان ۲۵۱ فضای آموزشی از مجموع ۲۶۰ مدرسه شهری و روستایی این شهرستان در سال تحصیلی جدید به اینترنت دسترسی دارند.
مهدی اسماعیلی در این زمینه به خبرنگار ایرنا گفت: مدیران ۹ مدرسه در مناطق روستایی لارستان تاکنون اعلام کردهاند که دانشآموزان این مدارس دسترسی به اینترنت ندارند.
وی افزود: این ۹ مدرسه در روستاهای بختارویه، حسن آباد کریمی، بیخویه، دولت آباد، زیارت، بلوچی، کهنه بران، اناغ و خلور واقع شدهاند.
از مجموع ۱۷۹ روستای دارای سکنه در شهرستان لارستان حدود ۷۰ روستای آن بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله ۳۷۸ کیلومتری و شهرستانهای گراش و خنج نیز به ترتیب در فاصله ۳۶۰ و ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارند.
نظر شما