به گزارش ایرنا، محمدمستخدمین حسینی روز دوشنبه به رسانه ها بیان کرد: ۲ طرح پژوهشی اکنون در زمینه ایستگاههای تقلیل فشار گاز در شرکت گاز استان سمنان پیگیری می شود.
وی از بررسی و مطالعه دو طرح پژوهشی در جلسات شورای پژوهش این شرکت خبر داد و گفت: این جلسات با حضور اعضای شورای پژوهش شرکت گاز استان سمنان و با مشارکت دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه صنعتی شاهرود به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.
رییس امور پژوهش شرکت گاز استان سمنان به طرح پژوهشی اجرای اینترنت اشیاء به منظور مدیریت هوشمند داده ها، ایمنی و بهینه سازی چیدمان تجهیزات ایستگاه های تقلیل فشار گاز اشاره و بیان کرد: یکی از مواردی که در انتقال گاز طبیعی توسط خطوط لولههای سراسری و شبکه های شهری مطرح است، انتقال پایدار و بهینه گاز توسط شبکه انتقال گاز است که ایستگاه های تقلیل فشار نقش کلیدی در این زنجیره در ورودی شهرها را بر عهده دارند.
وی افزود: در این طرح، اینترنت اشیاء به عنوان ابزاری توانمند، دقیق و قابل اطمینان برای جمع آوری و مدیریت هوشمند دادههای ایستگاه تقلیل فشار گاز به کار گرفته می شود.
وی ادامه داد: با استفاده از اینترنت اشیاء، چیدمان تجیهزات ایستگاه ها و فضای مورد نیاز به ویژه ایستگاه TBS، عملکرد سیستم های تقلیل فشار تحلیل و با استفاده از داده های به دست آمده بهبود داده می شود.
مستخدمین حسینی افزود: این طرح قابلیت بررسی و در نظر گرفتن اثرات نوسانات فشار، دما و بارهای کاری روی نتایج را دارد و اثرات وجود ناخالصیها در گاز و شرایط عملیاتی و ویژگی های جریان را بررسی می کند.
رییس امور پژوهش شرکت گاز استان سمنان به طرح پژوهشی دوم یعنی بررسی و مطالعه دینامیکی پارامترهای مؤثر جهت بهینه سازی چیدمان تجهیزات در ایستگاههای تقلیل فشار اشاره کرد و گفت: هدف از این پژوهش، استفاده از مطالعات فرایندی و شبیه سازی های پایا و دینامیک با کنترل و پایش رفتار سیال گاز در طول ایستگاه های تقلیل فشار است و همچنین تغییرات امکان پذیر عملیاتی را که بتوانند عملکرد و چیدمان تجهیزات را در سیستم بهینه کنند.
نظر شما