«علی اکبر کریمی» روز چهارشنبه در آیین سالگرد برگزاری کنگره نقش امام راحل در جنگ تحمیلی و ۶ هزار و ۲۰۰ شهید استان مرکزی، افزود: رزمندگان استان مرکزی با آغاز جنگ تحمیلی در جبهههای جنوب و غرب کشور حضور پیدا کرده و از اولین عملیات که در ۲۳ مهر سال ۱۳۵۹ با عنوان عملیات دزفول انجام شد تا عملیات مرصاد که در پنجم مرداد ماه سال ۶۷ انجام شد، نقش تاثیرگذاری در جبههها ایفا کردند.
وی ادامه داد: بسیاری از رزمندگان استان مرکزی از جمله امیر سرتیپ «غلامعباس پشتاره»، سردار «رحیم آنجفی» و سردار «کاوه نبیری» از فرماندهان ارشد و تاثیرگذار در طول هشت سال دفاع مقدس بودند که با وجود جوانی نقش مهمی در مدیریت یگانهای تحت فرماندهی خود و پیروزی در عملیاتهای مختلف به خصوص عملیاتهای شناسایی داشتند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: صنایع استان مرکزی در دوران دفاع مقدس به عنوان شاهرگهای حیاتی مهندسی جنگ بهشمار میآمدند و نقشی حیاتی و اثربخش ایفا میکردند و بههمین منظور دشمن با حمله هوایی به صنایع و شهادت بسیاری از نیروهای ارزشی، سعی در خدشه وارد کردن به روحیه مقاومت مردم داشت.
کریمی بیان کرد: صنایع استان مرکزی با حضور خود در جنگ و تهیه ادوات نظامی و تجهیزات جنگی و هدایت صحیح مهندسی جنگ توانست نقشی محوری را در دوران دفاع مقدس ایفا کند و نقش برجسته صنایع استان مرکزی در بخش مهندسی جنگ تحمیلی بهخصوص ساخت پل خیبر۱، تحول عظیمی در جنگ تحمیلی ایجاد کرد بهطوری که اقتدار رزمندگان اسلام را به رژیم بعثی و همه متحدانش نشان داد.
وی اضافه کرد: شهدا از بزرگترین و ارزشمندترین داشتههای خود که همان جانشان بود گذشتند و به حفظ و حراست از کشور و ارزشهای انقلاب اسلامی پرداختند و لذا ترویج سبک زندگی و سیره آنها از این جهت با اهمیت است.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدا، تبیین اهداف و سیره آنها و ادامه مسیر آنها یک وظیفه ملی است که میتوان با استفاده از برگزاری کنگرهها ، یادوارهها و مجالس شهدا بخشی از این وظیفه مهم را انجام داد.
کریمی افزود: برگزاری کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی که سال گذشته در استان برگزار شد یک اتفاق بسیار بزرگ بود و گام بسیار موثری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برداشت.
وی ادامه داد: تبیین، ترویج و تقویت دستاوردهای کنگره شهدای استان مرکزی یک وظیفه مهم است که مجموعه استان و دبیرخانه کنگره باید به آن توجه داشته باشد و در این راستا باید برنامه ریزیهای کوتاه مدت و بلند مدت انجام دهد چراکه حفظ و حراست از آرمان های شهدا یک کار تمام نشدنی است.
استان مرکزی ۶ هزار و ۲۰۰ شهید والامقام تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما