به گزارش خبرنگار ایرنا علی اکبری اوسط مقدم عصر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران فرمانداری تالش اظهار کرد: سیلاب ها در بستر فعال رودخانه ها در هر ۲۵سال و در بستر غیرفعال، بالاتر از آن جریان می یابند اما ساخت و سارهای عیرمجاز و دخل و تصرف در طبیعت و از بین رفتن مناطق جنگلی آسیب های جدی به رودخانه های استان وارد کرده است و بر این باور رسیده ایم که باید علت ها را برطرف کنیم.
وی افزود: یکی از مصوبات جلسه ستاد بحران تالش، تشکیل کارگروهی متشکل از سپاه، فرمانداری، مدیریت بحران استان، منابع طبیعی و بنیاد مسکن برای بررسی مکان مشخص و امن اسکان روستائیان سیلزده طی یک هفته است و نتایج حاصله در جلسه بعد مطرح و تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.
وی ادامه داد: مسئولان تصمیم دارند مکان های امنی خارج از حریم و بستر رودخانه ها برای روستاییان آسیب دیده از سیلاب اخیر مشخص کنند تا در آینده دچار خسارت های دیگر نباشیم.
معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: برای از بین بردن این آسیب ها در کوتاه مدت، منابعی از طریق سازمان مدیریت بحران کشور در اختیار گرفته ایم و به ترمیم و بازسازی ویرانی ها می پردازیم.
سیل هفته گذشته تالش به تاسیسات زیربنایی شهری و روستایی این شهرستان خسارت هایی وارد کرد و سبب تخریب چندین منزل مسکونی و مرگ دو هموطن شد.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما