ولی خداکرمی روز جمعه در مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر سردشت اظهار داشت: این فریضه عاملی بر حفظ، گسترش و تقویت ارزشهای الهی و انسانی در جامعه اسلامی و اصلاح نقاط آسیب پذیر فرد، مسوولان و جامعه محسوب میشود.
وی با بیان اینکه میتوان منکرات را با عناوین منکرات اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی و امنیتی تقسیم بندی کرد، افزود: عناوین مجرمانه توهین، ضرب و جرح عمدی و تهدید از مواردی هستند که جزو منکرات اخلاقی و اجتماعی محسوب میشوند و رهروان و عامران امر به معروف و نهی از منکر در این زمینهها ورود پیدا کنند.
وی ادامه داد: عمل به این فریضه، وحدت و انسجام جامعه مومنان را بیشتر نمایان میکند چرا که وحدت از مهمترین معروفها و تفرقه از مصادیق بارز منکر است.
امام جمعه سردشت نیز در این جلسه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکربه عنوان برترین فریضهها به شمار میآیند، گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر ظرفیت مهمی برای کاهش مشکلات و جرایم در بخشهای مختلف است.
ماموستا واوی احساس مسوولیت نسبت به اجرای این فریضه را از ضرورتهای جامعه دانست و افزود: باید در این راستا اقدامات وسیع و همهجانبه فرهنگی با استفاده از ظرفیت های مردمی برای کاهش مشکلات اجتماعی استفاده کرد.مسوول مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی نیز در ادامه با اشاره به ایجاد کانونهای رهروان مساجد گفت: این کانونها، تشکل قانونی و مردمی در مساجد سطح استان هستند که با هدف احیا و اجرای ۲ فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت عملی در جامعه و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب ایجاد شده است.
نصرالله اسدالهی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دمظلوم واقع شده است اضافه کرد: امر به معروف فریضه الهی و فروع دین است و با دوباره احیا شدن آن بسیاری از آسیبهای امروزی جامعه حل خواهد شد و ایجاد این کانونها فرصتی مغتنم برای احیای این دو فریضه مهم است.
در پایان این جلسه که به منظور ایجاد کانونهای رهروان امر به معروف و نهی از منکر در مساجد شهرستان سردشت برگزار شد "محمد حسینپور" به عنوان مسوول رهروان امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سردشت معرفی شد.
نظر شما