به گزارش ایرنا، ستاد مقابله با کرونا در کامیاران به منظور حساس سازی مردم این شهرستان نسبت به خطرات شیوع این ویروس اقدام به راه اندازی کارناوال خودرویی و اعلام پیامهای بهداشتی از طریق بلندگو به مردم کرد.
هم اکنون کووید ۱۹ در کامیاران موجب بستری شدن ۱۹ تن در بیمارستان شده اما انگار این تعداد مبتلا برای به صدا در آوردن زنگ خطر در شهرستان ۶۲ هزار نفری کافی نبوده و مسوولان مجبور شدند همزمان با ورود موج سوم این بلا به استان و شهرستان از خودروهای آتش نشانی، هلال احمر، فوریتهای پزشکی و سازمان تاکسیرانی کارناوالی با هدف اعلام هشدارها و پیامهای بهداشتی راه بیندازند.
به پیاده روی در شهر که میروی انگار خبری از کرونا نیست زیرا فقط اندکی از مردم خطر شیوع دوباره ویروس را جدی گرفته و هنگام عبور مرور در خیابانها از ماسک استفاده میکنند.
هر چه بیشتر شهر را جست و جو میکنی بیشتر افسوس میخوری که چرا جوانترها کمتر پروتکلهای بهداشتی را رعایت میکنند، در حالیکه چند ماه پیش بویژه اوایل شیوع ویروس کرونا جوانترها ها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی حساس بوده و کمپین مختلفی برای این منظور در شهر راه انداختند.
با وجود اینکه هفت ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن استان کردستان و شهرستان کامیاران میگذرد اما مجتمعهای تجاری شلوغ و خیابانها مملو از رفت و آمد همیشگی مردم است و گویی کرونا همان مریضی نیست که در این مدت تمام جهان را ویلچر نشین کرده است.
رعایت پروتکلها مانع بزرگی برای جلوگیری از ورود کامیاران به پیک شیوع است
فرماندار کامیاران روز یکشنبه در این ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: این شهرستان هنوز وارد مناطق قرمز از لحاظ شیوع ویروس کرونا نشده است.
مسعود الماسی افزود: مردم میتوانند با رعایت کامل و بیشتر پروتکلهای بهداشتی مانع از ورود شهرستان به مناطق قرمز رنگ از نظر شیوع این ویروس شوند تا هزینههای جبران ناپذیر کمتری متحمل شویم.
وی اضافه کرد: مردم این شهرستان اوایل سال به نسبت اکنون در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی توجه بیشتری از خود نشان دادند اما این وضعیت کمی کمرنگتر شده که انتظار میرود مردم مجددا پیشگیری از شیوع این ویروس را مقدم بر هر کاری بدانند.
فرماندار کامیاران یادآور شد: کارناوال خودرویی دستگاههای خدمات رسان و بهداشت و درمان شهرستان نیز در این راستا به راه افتاد تا هوشیاری مردم نسبت به خطرات این بیماری را بیش از گذشته هشدار دهد.
وی گفت: همچنین از مردم انتظار داریم با توجه به پیک کاری هفت ماهه کادر درمان و چالشهای اعتباری به علت تحریمهای یکجانبه و همچنین خسارتهای کرونا به اقتصاد کشور، مسوولان و کادر درمان را بیش از گذشته در ارایه خدمات یاری کنند و این امر تنها با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی آنان امکانپذیر است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز پیشتر به ایرنا گفته بود: وضعیت شهرهای سنندج، بیجار، قروه از لحاظ بیماری کرونا قرمز و باقی شهرهای این استان هم زرد یا نارنجی هستند.
دکتر ابراهیم قادری اظهار داشت: در حال حاضر بانه، دهگلان، سقز و مریوان در وضعیت نارنجی و باقی شهرها زرد هستند، مناطق زرد با خطر شیوع متوسط، نارنجی پرخطر و قرمز خیلی پر خطر به شمار میآیند.
وی با اشاره به اینکه هنوز فصل ابتلا به آنفلوآنزا نشده است، افزود: هر گونه علائم از قبیل آبریزش بینی، گلو درد، بدن درد، سر درد، سرفه و علائم تنفسی می تواند نشانه ابتلا به کرونا باشد و افراد دارای علائم باید در خانه استراحت کرده و در صورت تشدید بیماری به مراکز درمانی مراجعه کنند.
طبق اعلام ستاد مبارزه با کرونا استان کردستان، از روز پنجشنبه ۱۰ مهر برخی از مراکز تجمع، خدماتی و عمومی در این استان به منظور پیشگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا برای ۲ هفته تا ۲۴ مهر تعطیل شد.
این مراکز در تمام شهرستانهای استان شامل تالارهای پذیرایی، قلیان سراها، قهوه خانهها، کافی شاپها و آرامستانها است همچنین فعالیت رستورانها و غذاخوریها نیز در این مدت صرفا به صورت بیرون بر خواهد بود.
چه بگوییم از وضعیت کرونا و مشکلاتی که برای جهان ایجاد کرده است البته ناگفته پیداست مردم باید مانند همیشه حماسه ساز در جنگ نابرابر با کووید ۱۹ باشند.
نظر شما