«بهرام فاضلیزاد» روز یکشنبه با حضور در برخی از خبرگزاریهای استان، تهیه شناسنامه مکتوب برای رسانههای کرمانشاه را ضروری دانست و افزود: چاپ این کتاب ماندگار خواهد بود و به شناسایی رسانههای معتبر برای مخاطبان و جامعه رسانهای کمک میکند.
وی رعایت نکردن حق کپی رایت و انعکاس خبر بدون منبع را یکی از مهمترین دغدغههای رسانهها و خبرگزاریهای فعال کرمانشاه دانست و اظهار داشت: متاسفانه قانون مشخصی برای ممانعت از چنین کاری وجود ندارد اما میتوانیم محدودیتهایی را برای آنها اعمال کنیم.
فاضلیزاد ادامه داد: حرفهای نگاه کردن به حوزه رسانه و اخلاق حرفهای داشتن باید رسانهها را ملزم کند تا شان تولید کننده خبر را حفظ کنند و باید بدانیم که چنین کار غیرحرفهای در درازمدت به شان و جایگاه آن رسانه لطمه میزند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: نوع مراجعات به رسانه ها هم بخش های حرفهای و فعال را از بخشهای غیرفعال جدا میکند و جایگاه رسانههای منفعل و غیرفعال هم در جامعه مشخص است.
او گفت: برای خبرگزاریها و رسانههای متخلف هم تذکر کتبی ارسال میشود و این موضوع را به صورت جدی پیگیری میکنیم.
فاضلیزاد با اشاره به برگزاری کارگاههای سواد رسانهای در همه شهرستانهای استان گفت: برنامه داریم در سال جاری و بعد از فروکش کردن کرونا کارگاههای سواد رسانهای را دوباره برگزار کنیم.
استان کرمانشاه حدود ۳۰ نشریه محلی مجوزدار دارد و در مجموع بیش از ۱۲۰ رسانه شامل خبرگزاری، پایگاه خبری، نشریات محلی و دفاتر روزنامههای سراسری در این استان فعال است.
نظر شما