جلوگیری از ورود دارو ماهیت غیرانسانی تحریم‌ را برجسته کرد

قم - ایرنا - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم گفت: وقتی دشمنان در شرایط شیوع ویروس کرونا و لزوم مقابله جهانی با آن، حتی از ورود داروی موردنیاز کشور جلوگیری می‌کنند کامل مشخص می‌شود که تحریم‌ها و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران تا چه اندازه غیرانسانی است.

سید مهدی علیزاده طباطبایی روز دوشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: به‌هرحال این تحریم‌ها آسیب‌های فراوانی برای اقتصاد کشور به همراه دارد، اما ملت ایران بارها نشان دادهاست که تسلیم فشار دشمن نمی‌شود و در همین شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه نیز به مسیر پیشرفت خود ادامه می‌دهد.

وی بیان کرد: امروز استعداد و ظرفیت جوانان نخبه و متخصص بیش از هر زمان دیگری برای مقابله با آثار تحریم‌های ظالمانه به میدان آمده و موجب شده تا چرخه تولید کشور با وجود فشارهای شدید اقتصادی فعال و پویا باشد.

وی ادامه داد: ملت ما ثابت کرد هرجا فشار دشمن بیشتر شود استقامت آنان نیز برای پیروزی و بی‌اثر کردن فشارها افزایش می‌یابد مانند آنچه دشمنان در موضوع تحریم تسلیحاتی علیه این ملت روا داشتند اما اکنون ایران یکی از قدرت‌های بزرگ نظامی منطقه و جهان است.

علیزاده طباطبایی گفت: در موضوع کرونا نیز وضعیت به همین صورت است، دشمنان در یک حرکت غیرانسانی از ورود تجهیزات پزشکی موردنیاز کشور که با ‌سلامت مردم در ارتباط است جلوگیری کردند اما متخصصان ما اجازه ندادند در روند درمان بیماران مشکلی ایجاد شود و حتی بسیاری از تجهیزات  پیشرفته موردنیاز برای مقابله با این بیماری را در داخل کشور تولید کردند.

وی با اشاره به این‌که در ساخت بسیاری از محصولات تحریم شده خودکفا شدیم و حتی امروز آن‌ها را صادر می‌کنیم، بیان کرد: ملت ایران بارها ثابت کرده که در مقابل تحریم مقاوم است و تنها این دشمنان هستند که با انجام این حرکت غیرانسانی وجهه حقیقی خود را نشان می‌دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در همین شرایط تحریم، روند فعالیت‌های تولیدی کشور با سرعت‌بالا رو به افزایش است و به‌عنوان نمونه اکنون ۴۸۶ نوع محصول تنها در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان تولید می‌شود که چنین تنوعی در نوع خود بی‌نظیر و نشان‌دهنده تاب‌آوری بالای اقتصاد ما در برابر تحریم‌های ظالمانه دشمنان است.

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان قم، در محدوده‌ای به وسعت ۲۰۰۰ هکتار در ۱۸۵ کیلومتری تهران در سال ۱۳۷۶ به تصویب هیات وزیران رسید. این منطقه، به‌عنوان مهمترین منطقه ویژه اقتصادی که به مرکز سیاسی - اقتصادی کشور نزدیک است، در چهارراه جاده‌های ترانزیت، جاده ابریشم، مجاورت راه‌آهن سراسری و بزرگراه‌های اصلی شمال، جنوب، شرق و غرب ایران واقع‌شده است، بنابراین برای برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیج‌فارس به‌منظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز و منحصربه‌فرد داشته و قادر است نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد کلان کشور ایفا نماید.

تاکنون ۱۵۳ واحد صنعتی و تجاری در این منطقه پروانه بهره‌برداری دریافت نموده‌اند که ۱۴۱ واحد فعال و این رقم نمایان گر فعالیت ۹۲ درصد از واحدهای دارای پروانه بهره‌برداری منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha