حسن شمسیپور روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سالجاری اگر چه قیمت کالاهای مصرفی مردم به واسطه نوسانات ارزی افزایش قابل توجهی داشته است اما هیچگاه با کمبودی در این خصوص وجود نداشت و کالای موردنیاز همواره تامین شده است.
وی ادامه داد: طی همین مدت بیش از ۳۰ هزار بازرسی از واحدهای مختلف صنفی استان در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی، مبارزه با گرانفروشی و درج قیمت کالا بر اجناس انجام گرفت.
شمسیپور، تعداد واحدهای صنفی فعال در استان را ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد اعلام کرد و گفت: از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، بیشتری اصناف فعال در استان را مربوط به شهرستان شهرکرد عنوان کرد و افزود: همچنین از مجموع فعالان واحدهای صنفی استان ۳۳ هزار و ۳۹۶ نفر مردان و مابقی نفر زنان هستند.
شمسیپور همچنین از وارد شدن خسارت به ۳۱ هزار واحد صنفی استان در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: اگر تسهیلاتی برای جبران این خسارتها درنظر گرفته شد اما با استقبال واحدهای صنفی روبرو نشد.
وی تعداد اشتغال ایجاد شده در اصناف استان را ۱۰۸ هزار نفر اعلام کرد و گفت: به طور میانگین ازای هر واحد صنفی ۲و نیم شغل ایجاد میشود.
به گفته شمسیپور، طی ۶ ماهه نخست امسال ۸۶۰ پروانه کسب در استان تمدید شده است.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: مالیات، نبود نقدینگی، رکود ناشی از کرونا و افزایش هزینه بیمه تامین اجتماعی از مهمترین مشکلات اصناف این استان است.
به گزارش ایرنا، اصناف تولید کننده گز و توزیع کننده لبنیات و خواروبار بیشترین و مهمترین اصناف فعال در استان چهارمحال و بختیاری به شمار میروند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما