سرهنگ محمدحسن کارگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بدون ارائه آمار و ارقام ریز کشفیات کالای قاچاق افزود: در این مدت برخورد با جرایم اقتصادی ۵۰ درصد و دستگیری مجرمان نسبت به سال گذشته ۷۵ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: اولویت و رویکرد اصلی پلیس اقتصادی، مباحث ملی و کلان در برخورد با اخلالگران است که به همراهی و همکاری مردم و مسوولان در کنار ماموریتهای نظام به آن نیاز مبرم داریم.
سرپرست پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی یزد از همکاری مردم قدردانی کرد و یادآور شد: شهروندان در برخورد با موارد مشکوک اقتصادی مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.
کارگر به موقعیت استان اشاره کرد و هوشیاری مردم و همکاری آنها با نیروی انتظامی را در مبارزه عملی با کالای قاچاق بسیار موثر دانست که باید با قوت تداوم یابد.
همچنین دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری یزد گفت: در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ با تشکیل ۳۴۷ پرونده ۴۰۰ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در استان کشف شد.
محمدحسین امامی اول مهرماه امسال در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: این میزان کالا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از لحاظ تعداد پرونده ۱۵ درصد و کشف کالا ۵۱ درصد افزایش نشان میدهد.
وی ادامه داد: قاچاق موادغذایی به ارزش ۲۳۰ میلیارد ریال در رتبه نخست قرار دارد ، لوازم خانگی و فرآوردههای نفتی در رتبههای بعدی است که با هوشیاری ماموران و همکاری مردم کشف شده است.
قاچاق کالا در هر اقتصادی سبب مختل شدن شاخصهای رقابت، شفافیت، کیفیت، سلامت و بهداشت محصول و افت اثربخشی سیاستگذاریها و فقر کارآمدی مدیریت بازار میشود و فرایندی تمام برای اقتصاد سالم است.
یزد موقعیت ویژهای در اتصال استانهای جنوبی و شرقی ایران به مرکز، شمال و غرب کشور دارد و با توجه به موقعیت آن در مسیر کریدور شمال - جنوب، بعضا راه های آن برای انتقال کالای قاچاق مورد سوء استفاده قرار میگیرد.
روزانه حدود ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو سبک و سنگین از جاده های یزد تردد میکند.
نظر شما