۱۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۳
کد خبرنگار: 750
کد خبر: 84068228
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار شاهرود: توزیع نهاده‌های دامی ساماندهی و شفاف‌سازی شود

شاهرود – ایرنا – فرماندار شاهرود با بیان این‌که ۶۰ درصد از شیر استان سمنان در شاهرود و میامی تولید می‌شود، بررسی مجدد ضرایب هر یک از شاخص‌های تعیین‌کننده تخصیص نهاده‌های دامی را خواستار شد.

نادر فخری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: باید فرآیند توزیع نهاده های دامی در استان  شفاف سازی شود و آمار رسمی نهاده های توزیع شده در ۶ ماهه نخست سال جاری با تعیین تعداد واحدهای دامی و تعداد دام موجود به تفکیک شهرستان ها اعلام شود.

وی از پیگیری مشکلات گاوداران شهرستان شاهرود در تامین نهاده های دامی خبر داد و تصریح کرد: موضوع کمبود نهاده های دامی به عنوان یک مشکل اساسی در سطح ملی در حال رصد و پیگیری است.

فخری با تاکید بر لزوم رعایت عدالت و شفافیت در توزیع نهاده های دامی گفت: ضرایب وزنی و ارزشی هریک از شاخص ها ازجمله  شیر و گوشت باید با همکاری اتحادیه ها و دستگاه های مربوطه مورد بررسی مجدد قرار گرفته و سهمیه شهرستان ها براساس ضرایب جدید شاخص ها تعیین گردد.

 فرماندار شاهرود اجرای طرح پلاک کوبی دام ها را ضروری خواند و اظهارداشت: بهترین اقدام برای تخصیص عادلانه نهاده به شهرستان ها ، اجرای طرح پلاک کوبی دام هاست که با اجرای آن فرآیند راستی آزمایی درخصوص تعداد دام موجود در سطح استان به تفکیک شهرستان ها تسهیل و تخصیص عادلانه نهاده های دامی ممکن می شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون تعداد ۱۲ تشکل و ۶ کارخانه تولید خوراک دام در شهرستان شاهرود فعالند، ابرازداشت: تمامی تشکل ها و کارخانه های تولید خوراک دام این شهرستان ملزم به عضویت در اتحادیه های استانی هستند.

به گفته وی ایجاد فرصت برای عضو گیری مجدد و برگزاری انتخابات هیات مدیره اتحادیه های استانی نیازمند پیگیری دستگاه های مرتبط است.

فرماندار شاهرود به فرآیند تخصیص نهاده های دامی به عشایر شهرستان اشاره کرد و گفت: افزایش دقت و نظارت دستگاه مرتبط در نحوه تخصیص و توزیع نهاده های دامی به این گروه خاص ضروری است.

فخری با اشاره به اینکه اختصاص نهاده های دامی ویژه عشایر استان بر اساس تعداد پنج هزار خانوار است، افزود: سهمیه  شهرستان شاهرود باید بر اساس تعداد هزار و ۵۴۰ خانوار عشایر این شهرستان تعیین و تخصیص یابد.

وی تبدیل نهاده دامی تخصیصی عشایر را به خوراک فرآوری شده از جمله کنسانتره ضروری خواند و اظهار داشت: باید با استفاده از ظرفیت های موجود در استان و شهرستان برای تهیه خوراک فرآوری شده، اقدام شود.

معاون استاندار سمنان با اشاره به ظرفیت های موجود در شرق استان در موضوع تولید و ذخیره سازی نهاده های دامی گفت : با توجه به گستره شهرستان شاهرود و فرآیند توزیع نهاده از انبارهای مستقر در مرکز استان؛ انبارهای ذخیره سازی موجود در این شهرستان به منظور کاهش هزینه های حمل و نقل و تسریع فرآیند توزیع از سوی دستگاه های مرتبط شناسایی و به پشتیبانی امور دام استان معرفی می شوند.

فخری کنترل کیفی خوراک های تولیدی و ورودی به کارخانه ها و دامداری ها را ضروری دانست، و ادامه داد: واگذاری آزمایشگاه علوم دامی جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود به صندوق حمایت از توسعه کشاورزی این شهرستان با همکاری دستگاه های مرتبط در دست پیگیری است.

هفته گذشته نشستی با حضور فرماندار شاهرود، معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر پشتیبانی امور دام استان، رییس جهاد کشاورزی شهرستان ، رییس امورعشایری شهرستان، تعدادی از مدیران عامل و اعضای شرکت های تعاونی دامداری ها و برخی از دامداران شهرستان به منظور بررسی مشکلات توزیع نهاده های دامی در فرمانداری شاهرود برگزار شد.

 یکهزار و ۷۰۰ تن انواع نهاده های دامی در سه ماهه نخست امسال در این شهرستان توزیع شد.

 شهرستان شاهرود با داشتن ۴۰۰ هزار راس دام سبک ۲۴ درصد از دام سبک استان و با داشتن ۳۱ هزار راس دام سنگین ۳۰ درصد دام سنگین استان سمنان را دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha