پایگاه امداد و نجات بندرعباس امسال آماده بهره‌برداری می‌شود

بندرعباس – ایرنا - مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: مراحل پایانی پایگاه امداد و نجات شهرستان بندرعباس در حال انجام بوده و تا پایان سال جاری آماده بهره‌برداری می‌شود.

مختار سلحشور روز پنجشنبه با حضور در مرکز هرمزگان خبرگزاری جمهوری اسلامی و دیدار با رییس مرکز اظهار داشت: این پایگاه دارای ۲ سوله برای دپو اقلام امداد و نجات و ساختمان ۶۰۰ متری خواهد داشت.

وی ادامه داد: پس از تکمیل این پایگاه حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر نیز در آن مستقر خواهد شد.

فعالیت پایگاه های کانکسی در هرمزگان خاتمه یافت

وی یادآور شد: با بهره‌برداری از ساختمان پنج پایگاه امداد و نجات جاده ای در سال گذشته به فعالیت پایگاه ها در کانکس ها خاتمه داده شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان بیان داشت: این امر در افزایش کیفیت خدمات دهی به مردم در راه‌های بین شهری اثر مطلوب برجای می‌گذارد.

داوطلبان در سیل پارسال کار بزرگی انجام دادند

سلحشور در بخش دیگری از سخنان خود به سیل سال گذشته در شرق هرمزگان پرداخت و گفت: سال گذشته هرمزگان شاهد وقوع سیلاب بود که آثار نامطلوبی بر زیرساخت ها داشت.

وی افزود: در آن ماجرا داوطلبان عضو جمعیت هلال احمر هرمزگان در کنار کارکنان این جمعیت و بدون هیچ گونه چشم داشتی به کمک شتافتند و کار بزرگی در امداد رسانی به مردم آسیب دیده انجام دادند.

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان، جمعیت هلال احمر متناسب با نیاز از توان و ظرفیت این انسان‌های نوعدوست در برنامه‌ها و حوادث و بلای طبیعی استفاده می‌کند.

هلال احمر هرمزگان دارای ۵۰۰ نجاتگر فعال و سه هزار داوطلب فعال است

وی اشاره کرد: جمعیت هلال احمر هرمزگان دارای ۵۰۰ نجاتگر و سه هزار داوطلب فعال بوده که در مقاطع مختلف و متناسب با نیاز از آن‌ها استفاده شده و می‌شود.

این مقام مسوول بیان داشت: میزان جذب اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر اکنون افزون بر ۱۰ هزار نفر بوده و درحال افزایش است.

سلحشور خاطر نشان کرد: ابتدا به این افراد آموزش داده شده و سپس رتبه بندی می‌شوند و براساس تخصصی که در آموزش‌ها انتخاب کنند بکار گرفته خواهند شد.

وی تأکید کرد:داوطلبان سرمایه بسیار ارزشمندی برای جمعیت هلال احمر هستند که بخشی از توان این جمعیت به آنان تکیه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا در خصوص دغدغه های این جمعیت اظهار داشت: عمل‌کرد همه دستگاه‌ها به صورت زنجیره ای بر فعالیت سایر اداره ها تأثیر گذار بوده و هر اندازه اصول و قوانین مهندسی در هنگام احداث بناها و ایجاد زیرساخت ها بهتر رعایت شود مشکل های کمتری در زمان وقوع بحران بوجود می‌آید.

سلحشور تأکید کرد: هر اندازه زیرساخت های استان به‌خصوص راه‌ها تقویت شوند اثر بحران ها کمتر خواهد شد.

رسانه‌ها و خبرنگاران هنگام بروز بلایا در خط مقدم هستند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد:خبرنگاران و رسانه‌ها در زمان وقوع حوادث و بلایا بیشتر از سازمان های امدادی در صف مقدم قرار دارند و زحمات‌شان شبانه‌روزی است.

سلحشور تصریح کرد: کار در عرصه خبر و اطلاع رسانی فوق‌العاده سخت بوده و با توجه به مرارت‌ها و سختی‌های اینکار هر کسی وارد عرصه رسانه نمی‌شود و خبرنگاران عاشق اند.

وی اشاره کرد: کار در رسانه نیز به مانند فعالیت در جمعیت هلال احمر دارای ماموریت‌های متنوع به ساعت و روز خاصی محدود نبوده و شبانه‌روزی است.

سلحشور اظهار داشت: همان‌گونه که اعضا این جمعیت ۲۴ ساعته درحال تلاش و آماده باش قرار دارند تا بتوانند به موقع و سریع در حوادث واکنش نشان دهند، خبرنگاران نیز مشغول اطلاع رسانی هستند

وی یادآور شد: در عصر ارتباطات قرار داریم که هر خبر کوچک و حتی مطلب در صفحه شخصی یک فرد می‌تواند جهانی شود که همین مساله لزوم و ضرورت اطلاع رسانی صحیح، درست و به‌موقع را بیشتر آشکار کرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در پایان سخنان خود به محدویت های فعالیت در هرمزگان پرداخت و گفت: به عنوان مسوول باید تمام توان خود را بکار گیریم تا از کمترین منابع بیشترین استفاده را در راستای خدمت به مردم استفاده شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha