به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسین شاهکویی روز چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران فرمانداری تالش اظهار کرد: مردم آسیب دیده از سیل نباید منتظر جلسات ما باشند و با ادامه بارندگی ها، زندگی برای آنان سخت خواهد شد.
وی افزود: حضور سپاه قدس گیلان در کنار مسئولان محلی برای کاهش آسیب ها و خسارت های سیلاب، باعث دلگرمی ماست و این حضور و همراهی در کنار مردم نیز نتایج مثبتی خواهد داشت.
فرمانده سپاه قدس استان گیلان نیز در این جلسه گفت: مردم با مدیران محلی رو در رو می شوند و از آنها انتظار دارند؛ بنابراین مدیران شهرستانی منتظر کسی نباشند و خودشان کار را پیش ببرند.
سردار محمد عبدالله پور افزود: وحدت، مهمترین اصل در پیشبرد کارهاست و با همدلی و در کنار هم بودن می توان گره از کار مردم باز کرد و داشتن وحدت باید جزء لاینفک اقدامات ما باشد.
وی ادامه داد: سپاه پیمانکار نیست و قصد پیمانکاری هم ندارد اما در زمان بحران، کمک به مردم را جز وظایف خود می داند و با تمام قوا در مهار و مدیریت بحران حضور داریم.
فرمانده سپاه قدس گیلان بیان کرد: همه امکانات و توانایی خود را در اختیار مردم و دولت خواهیم گذاشت و وقتی سپاه اعلام آمادگی می کند و به میدان وارد می شود، جای تاسف است که برخی ارگان ها در انجام کار می مانند.
وی ادامه داد: تا کی قرار است با بارش باران دچار آسیب شویم؛ باید شما دست به دست هم دهید و مشکلات زیرساختی و کشاورزی و آبخیزداری تالش را هر چه زودتر حل کنید و ما در کنارتان خواهیم بود.
او گفت: با مردم صحبت کنید و راهی برای انتقال آنها از بستر رودخانه به جایی مناسب پیدا کنید و بهترین ایده را خود مردم خواهند داد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران گیلان نیز در این جلسه گفت: نگرانی مردم از برخی خسارت ها نظیر ریزش پل، تا حد زیادی برطرف شده است و مدیریت بحران تا به سامان رسیدن کامل مردم، در منطقه حضور دارد.
امیر مرادی افزود: راه های اصلی مناطق سیل زده به طور کامل قابل استفاده است و آب و برق و گاز همه دایر شده است.
سیلاب روزهای پایانی شهریور ماه در تالش به تاسیسات زیربنایی شهری و روستایی این شهرستان خسارت هایی وارد کرد و سبب تخریب چندین منزل مسکونی و مرگ دو هموطن شد.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما