متقاضیان غُرف مواد پروتئینی میادین میوه و تره بار افزایش یافت

تهران - ایرنا- معاون بازرگانی و امور اقتصادی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، از افزایش حدود یک و نیم برابری متقاضیان غُرف مواد پروتئینی میادین میوه و تره بار خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ «حسین اعرابی» گفت: اسناد و شرایط متقاضیان اماکن عرضه مرغ و تخم مرغ، گوشت قرمز بسته‌بندی شرکتی، گوشت قرمز قطعه‌بندی و بسته‌بندی در محل، انواع فرآورده‌های گوشتی (سوسیس، کالباس، همبرگر و ...)، انواع قارچ خوراکی و جوانه‌ها، مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی با اعلام اینکه ۶۳ درصد متقاضیان را اشخاص حقوقی و ۳۷ درصد را افراد حقیقی تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: به ترتیب، استان‌های تهران، گلستان و همدان، اردبیل و البرز، بیشترین متقاضیان برای غُرف مواد پروتئینی را تشکیل دادند.

به گفته وی، تمامی میادین و بسیاری از بازارهای میوه و تره بار، علاوه بر غرفه‌های عرضه میوه و تره بار، دارای اماکن عرضه انواع مواد پروتئینی از جمله گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت مرغ، تخم مرغ، فرآورده‌های گوشتی و نیز قارچ و جوانه‌ها هستند.

به گزارش ایرنا بیش از ۲۴۱ بازار میوه و تره بار در شهر تهران فعال است.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha