سید علی هاشمی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا بیان کرد: بخش ویژه نابینایان در این کتابخانه برای اولین بار در استان بوشهر در سال ۹۶ آغاز به کار کرد و علاوه بر کتابهای صوتی اکنون ۳۸۵ جلد کتاب بریل دارد.
وی افزود: همچنین کتابخانه شهید بهشتی برازجان مجهز به استودیو تولید کتاب صوتی است که تاکنون ۶ کتاب با صدای مردم بوشهر در این استودیو صوتی شدهاست اما در زمان حاضر کرونا این روند را متوقف کردهاست.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر ادامه داد: بخش ویژه نابینایان در ابتدای فعالیت ۲۱۲ جلد کتاب بریل و با ۴ عضو فعالیت داشت اما اکنون ۷۴ عضو نابینا و کمبینا در این کتابخانه خدمت دریافت میکنند.
هاشمی با بیان اینکه این کتابخانه از سوی بانوی کم بینا فاطمه کاووسی اداره میشود، عنوان کرد: خدمات آموزشی و فرهنگی چون آموزش خط بریل، قرآن و مهارتهای اجتماعی و صنایع دستی، مشاوره، کارگاههای آموزشی و برنامههای فرهنگی _ترویجی، کارگاههای روانشناسی، نشست کتابخوان ویژه نابینایان و مسابقات فرهنگی در این مرکز به نابینایان و کم بینایان ارائه میشود.
وی بیان کرد: برنامهریزی شدهاست در صورت تامین اعتبار و صدور مجوز بخش ویژه نابینایان و کم بینایان در کتابخانه عمومی مبصری بوشهر نیز راهاندازی شود.
اکنون ۲ هزار و ۳۸۷ نابینا و کم بینا زیر پوشش اداره کل بهزیستی استان بوشهر قرار دارند.
نظر شما