واکسن آنفلوآنزا هنوز در اختیار داروخانه‌های هرمزگان قرار نگرفته است

بندرعباس- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تاکید بر پرهیز مردم برای دریافت واکسن آنفلوآنزا به داروخانه ها، گفت: هنوز این واکسن در داروخانه های استان توزیع نشده و مردم در این شرایط پرخطر و به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، تا حدامکان به این مراکز تردد نکنند.

دکتر حسین فرشیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر بخشی از سهمیه واکسن آنفلوآنزای هرمزگان وارد استان شده و تاکنون برای ۱۰ هزار نفر تزریق انجام شده است.

وی با بیان اینکه همه افراد نیازی به تزریق واکسن آنفلوآنزا ندارند، خاطرنشان کرد: اولویت تزریق با مادران باردار پرخطر، بیماران دیالیزی، کادر پزشکی و افرادی است که در محیط‌های حساس حضور دارند و در صورت مبتلا شدن، آلودگی را به قشر دیگری حتی خانواده‌های خود منتقل کنند.

دکتر فرشیدی با اشاره به اینکه کرونا و آنفلوآنزا هردو بیماری ویروسی هستند که از طریق ترشحات و قطرات تنفسی منتشر می‌شوند، گفت: بهترین راه جهت پیشگیری از این بیماری‌ها استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون مورد مثبتی از آنفلوانزا در استان ثبت نشده و مردم باید در نظر داشته باشند که واکسن آنفلوآنزا هیچ تاثیری در پیشگیری از کرونا ندارد و برای آنفلوآنزا نیز ایمنی ۱۰۰ درصدی نداشته و فقط برای تعداد معدودی از ویروس‌های شایع آنفلوآنزا ایمنی ایجاد می‌کند.

روند ابتلا به کرونا در هرمزگان باید کاهش یابد

دکتر فرشیدی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در هرمزگان گفت: در سه هفته اخیر آمار ثابتی از موارد ابتلا و فوتی کرونا در استان به ثبت رسیده که متاسفانه این روند مطلوب نیست و باید روند ابتلا نزولی باشد که برای تحقق این موضوع نیازمند رعایت هرچه بیشتر پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم باشیم.

این مقام مسوول بیان داشت: در ۲۴ ساعت گذشته دو نفر دیگر بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و شمار فوت شدگان کرونا در استان به ۷۹۴ نفر رسید.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰۰ بیمار در بیمارستان‌ها با تشخیص کووید ۱۹ بستری اند که از این شمار ۵۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) هستند و حال ۲۵ نفر از این شمار وخیم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: بیشترین موارد فوتی کرونا در استان مربوط به بندرعباس، قشم و کیش اختصاص دارد که به علت تردد بیشتر در این شهرستان‌ها رعایت نکات بهداشتی ضرورت بیشتری دارد.

دکتر فرشیدی اظهار داشت: میان افزایش تردد در مسیرهای دریایی و جاده ای، با شروع پیک‌های بیماری رابطه مستقیمی وجود دارد و ما از مردم خواستاریم که از هرگونه اقدام به سفر غیرضروری به شهرها و جزایر هرمزگان خودداری کنند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۴۹۲ هزار و ۳۷۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۱۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۸ هزار و ۹۸ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری روز جمعه ۱۸ مهرماه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۸ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۱۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۷۸۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۹۲ هزار و ۳۷۸ نفر رسید.

وی افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۸ هزار و ۹۸ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۴۰۱ هزار و ۳۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۴۳۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری ادامه داد: تاکنون چهار میلیون و ۲۵۷ هزار و ۷۶۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha