قدرت الله ولدی روز شنبه در ستاد هماهنگی و مقابله با کرونا در شهرستان ملایر اظهار داشت: چنانچه مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند و نسبت به شیوع ویروس کرونا بیتوجه باشند، فاجعه به بار میآید.
وی با تاکید بر لزوم همراهی و مشارکت جدی مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی و کمک به کادر درمان، خواستار همراهی اصحاب رسانه برای اجتماعی کردن مقابله با کرونا و تلاش برای کاهش ورودی مبتلایان به بیمارستانها شد و افزود: مردم باید از حضور در تجمعها، مراسمها، مهمانیها و اماکن به طور جد خودداری کنند تا با کمک و همراهی آنها از وضعیت قرمز خارج شویم.
فرماندار ویژه ملایر با اشاره به بازرسی ویژه از دستگاههای اجرایی، اصناف و بازار و حوزههای مختلف اداری و خدماتی و اقتصادی، شهرداریها و همچنین باغهای انگور بیان کرد: در این زمینه ۱۰ تیم بازرسی ویژه از هفته گذشته تشکیل شد و با جدیت بیشتر این هفته نیز بازرسیها ادامه دارد.
ولدی ادامه داد: در این راستا ۲ دستگاه خودرو آژیرکش روزانه تا پایان شب پیامهای هشداری مقابله با کرونا را در سطح شهر به مردم منتقل میکنند و شهرداریها مرتب ضدعفونی اماکن را به طور جدی در دستور کار دارند و با همکاری اصناف روزانه ۵۰ هزار ماسک در سطح شهرستان تولید میشود.
وی همچنین فصل برداشت انگور در ملایر را یکی از عوامل افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ عنوان کرد و گفت: وضعیت ما در شهرستان ویژه است و طبق دستور استاندار همدان و بنا بر محدودیتهای جدید یک هفتهای که از روز گذشته/جمعه/ اعمال شده است، هر کسی خلاف موازین پروتکلهای بهداشتی عمل کند، به شدت با آنها برخورد میشود.
معاون استاندار همدان خواستار کنترل ورودیهای چهار روستای همجوار ملایر، تشدید نظارتها بر ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری ملایر بهویژه تاکسیها، نظارت ویژه بر جایگاههای سوخت و در اختیار قرار دادن امکانات برخی ادارات به دیگر دستگاههای اجرایی برای مقابله جدی با کرونا طی هفته جاری شد.
ولدی بر ضرورت کنترل ویژه ورودی آرامستان بهشت هاجر با استقرار ۲ نفر از نیروی انتظامی و هشت نیرو از شهرداری تا پایان هفته تاکید کرد و افزود: تا پایان هفته جاری، خاکسپاری متوفیان به صورت نوبتبندی انجام شود و بیشتر از ۱۰ نفر نباید در این مراسمها حضور پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه تجمع در اداراتی که زیاد است، باید کم و از مدیر مربوطه تعهد گرفته شود ادامه داد: همه مجموعه شهرستان باید در کنار هم تلاش کنیم تا ضمن کاهش ورودیهای بیمارستانها، تا پایان هفته از وضعیت قرمز خارج شویم.
۲۰ درصد بیماران کرونایی در ۱۸ روز گذشته بود
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز بیان کرد: از ابتدای مهر تاکنون ۸۵۷ مورد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان شناسایی شد که از این تعداد ۴۲۳ مورد آن مثبت بود.
محسن ترکاشوند گفت: ۲۰ درصد کل مبتلایان به کووید ۱۹ در این شهرستان در ۱۸ روز اخیر بود که بیشتر مربوط به برداشت محصول به ویژه انگور، مراسمها و سفرها است.
وی با بیان اینکه در بیمارستان امام حسین(ع) و دکتر غرضی یکصد تخت آماده ارایه خدمت است افزود: در چند روز گذشته به بیش از ۱۲۰ بیمار بستری در بیمارستانها رسیدیم که امیدواریم با اعمال محدودیتهای جدید روند کاهشی شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر علاوه بر خستگی کادر درمان، با پایان ماه صفر و آغاز مراسمهای عروسی ابراز نگرانی کرد و گفت: تمهیدات لازم باید در این زمینه نیز اندیشیده شود، چرا که با ادامه این روند با محدودیت امکانات و فرسودگی کادر درمان مواجه خواهیم شد.
ترکاشوندیادآور شد: به تازگی با راهاندازی ۶ تخت آی.سی.یو، تعداد مرگ و میر بیماران کرونایی کاهش یافت و در حال حاضر بیمار پشت نوبت تخت آی.سی.یو نداریم.
وی ادامه داد: بیمارستانهای ملایر تا ۲۵۰ بیمار بستری را پوشش میدهند و اگر تعداد بیماران از این رقم بالاتر برود، به نقاهتگاه منتقل میشوند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر همچنین به توزیع واکسن آنفلوآنزا همزمان با آغاز فصل پاییز اشاره کرد و افزود: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا بین کادر درمان، مرکز ۱۶ ساعته باغ گل، یکهزار و ۵۰۰ مادر باردار و بیماران زمینهای توزیع شد و برای مراحل بعدی نیز برابر دستورالعمل عمل میکنیم.
امروز با فوت ۱۹۵ بیمار دیگر مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید۱۹ در کشور به ۲۸ هزار و ۲۹۳ نفر رسید و ۳۰ استان در وضعیت قرمز یا هشدار هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس گفت : در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۱۹ مهر ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۸۷۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و هزار و ۲۷۳ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴۹۶ هزار و ۲۵۳ نفر رسید.
نظر شما