«رضا شیرزادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دانشآموزان استان کرمانشاه در تمام دورهها و رشتههای تحصیلی میتوانند در این پویش شرکت کنند.
وی اضافه کرد: دانش آموزان میتوانند مراتب سپاس خود را از معلمان در قالب کلیپ تصویری یک دقیقه ای، فایل صوتی حداکثر سه دقیقه و دل نوشته یک صفحه ای در قالب (word) به پیام رسان سروش به شماره ۰۹۹۱۶۶۸۵۳۸۶ تا هشتم آبانماه ماه جاری ارسال کنند.
وی از اهدا جوایز نقدی و لوح سپاس به ۴۱ اثر برتر پویش استانی " آرامش خاطر مسافران سفر یادگیری شاد " در آینده نزدیک خبر داد.
رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه گفت: همزمان با روز جهانی و هفته سلامت روان از ۱۸ الی ۲۴مهرماه و با شعار ۲۰۲۰ سازمان جهانی بهداشت با مضمون "سلامت روان برای همه؛ سرمایهگذاری بیشتر - دسترسی بیشتر، برای همه، همه جا " تقدیر از خدمات ارزنده فرهنگیان، ارتقا سواد رسانهای دانشآموزان، به نمایش گذاشتن جلوههای ویژه معلمی در شرایط تعطیلی مدارس به علت شیوع ویروس کرونا توسط دانشآموزان و تاکید بر شناخت توانمندیهای دانشآموزان و ایجاد ارتباط موثر و اثربخش بین اولیا و دانشآموزان با معلم، مدرسه و مسوُولان از مهمترین اهداف راهاندازی این پویش است.
وی با اشاره به هدف اصلی این پویش، اظهار داشت: اساسیترین دلایلی که موجب شکلگیری این پویش اجتماعی شده ، ۲ فاکتور مهم و اساسی (ضرورت و مسؤولیت پذیری) است. در این راستا حضور دانشآموزان در کلاسهای مجازی، توجه به آنها و کیفیت مطالب ارایه شده به دانشآموزان حایز اهمیت است که در این زمینه معلمان دلسوز و دانشآموزان مشغول انجام فرآیند آموزش و یادگیری شدهاند تا از اتلاف وقت جلوگیری و فرآیند تعلیم و تربیت ادامه یابد.
او اظهار داشت: طبق بررسیهای به عمل آمده، دانشآموزان به تدریس معلمِ خود واکنش فعالتری نشان میدهند و حس رقابتی که بین آنها شکل میگیرد، فعالیتهای کلاسی در فضای مجازی را برای آنها جذابتر میکند.
شیرزادی همچنین درباره مقایسه حضور ایام تدریس آنلاین در شبکه آموزشی شاد در مقایسه با روزهای حضور در مدرسه گفت: در این روزها دانشآموزان در منزل همانند مدرسه با پوشش دانش آموزی خود طبق برنامه کلاسی خود در فضای مجازی حضور و غیاب میشوند و حتی از روزهای حضور در مدرسه علاقمند و با اشتیاقتر به حضور درکلاسهای آنلاین شاد و فعالیتهای آن هستند از این رو ما باید از این دستاورد ملی و بومی که توسط متخصصان ایرانی و مجموعه وزارت آموزش و پرورش راهاندازی شده قدردانی کنیم.
رییس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به ضرورت کیفیت بخشی به شبکه شاد در آینده، افزود: رفع اشکالات درسی در اسرع وقت و وجود فایلهای تدریس اعم از فایلهای صوتی، کلیپها و تصاویر با بهترین کیفیت از مزایای این شبکه ملی است، بدین صورت که دانشآموزان درصورت وجود اشکال میتوانند بارها فایل تدریس را مشاهده کنند یا همانروز اشکالات را با معلم در میان بگذارند و پاسخش را دریافت نمایند.
شیرزادی همچنین در روز شمار هفته سلامت و روان بر شعار "نقش رسانه در تبیین وضعیت سلامت روان و انگ زدایی" تاکید کرد و گفت: امروز شاهد بازنشر پیامها و کلیپهای خطاهای سهوی از مخاطبین شبکه آموزشی دانشآموز (شاد)، همانا اعضای خانواده شما هستیم که دست مایه بداخلاقی عدهای شده که مانند بدافزارهای رایانهای هر از چندگاهی ویروسی را به جان دیگران میاندازند.
وی در ادامه تصریح کرد: فضای مجازی به همان اندازه که فایده دارد، آسیبهای خاص خودش را هم دارد. حال در این شرایط خاص اگر فضای مجازی درصدی از آموزش ما را پوشش می دهد ما باید از آن استفاد کنیم.
او گفت: جامعه معلمان کشور با انگیزه مضاعف و پشتکار بالا در امر آموزش تلاش می کنند و ما نیز باید از آنها حمایت کنیم چرا که حمایت از معلمان برای افزایش مهارتهای آنان و همچنین آموزش نحوه درست پیام رسانی در فضای مجازی به معلمان و دانشآموزان به منظور انتقال درست محتوای آموزشی از جمله ضرورت های پیش روی آموزش و پرورش کشور در زمینه آموزش فضای مجازی است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمیعت، ۱۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، ۳۳۰ هزار دانش آموز و چهار هزار و ۶۰۰ مدرسه و ۲۶ هزار فرهنگی دارد.
نظر شما