باغ ۳۳ هکتاری برای بازسازی در اختیار شهرداری رامسر قرار می‌گیرد

نوشهر - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران احیای باغ ۳۳ هکتاری رامسر را از پروژه‌های اولویت دار استان اعلام کرد و گفت که این باغ طی سه هفته آینده برای آغاز عملیات اجرایی و احیاء در اختیار شهرداری قرار می‌گیرد.

باغ ۳۳ هکتاری شهرستان گردشگرپذیر رامسر یکی از ۲ طرح پیشنهادی اداره کل میراث فرهنگی مازندران در سال ۸۸ برای ثبت جهانی به سازمان یونسکو بوده است که به دلیل وجود ساختمان نیمه تمام فرهنگی و هنری از دستور ثبت جهانی خارج شد.

وزارت میراث فرهنگی سال پیش با تغییر کاربری این ساختمان به فرهنگی و موزه ای منطبق با ضوابط میراث فرهنگی و کارشناسان سازمان جهانی یونسکو موافقت کرد تا این اثر شرایط ثبت در فهرست یونسکو را پیدا کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این باغ ۳۳  ، احیای آن را از پروژه های دارای اولویت برای این شهرستان رامسر برشمرد و افزود : احیای باغ ۳۳ هکتاری رامسر به دستور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری  و همچنین پیگیری های استاندار مازندران در اولویت برنامه های عمرانی استان قرار دارد.

مهدی رازجویان  باغ ۳۳ هکتاری رامسر را بستر بی بدیل گردشگری است در شمال کشور توصیف کرد و افزود: این درحالی است که که طی سال های گذشته به دلیل حفظ این اثر تاریخی و الزامات میراث فرهنگی محدودیت هایی برای دسترسی به باغ وجود داشت و همین امر سبب شد از ظرفیت باغ به طور مطلوب استفاده نشود. 

وی ادامه داد : در عین حال با همکاری های صورت گرفته از سوی وزیر میزاث فرهنگی و همینطور رایزنی هایی که از سوی استاندار مازندران در جریان است ، مقرر شد این باغ در اختیار شهرداری رامسر قرار گیرد تا این نهاد بتواند احیای آن را مطابق ضوابط میراثی برای استفاده معقول و مد نظر گردشگران فراهم کند.

رازجویان با اشاره به این که اخذ مشاور برای اجرای طرح احیای باغ ۳۳ هکتاری نیز انجام شده است ، ابراز امیدواری کرد که تا سه هفته آینده باغ برای آغاز عملیات اجرایی در اختیار شهرداری رامسر قرار گیرد.

این باغ براساس مدارک و شواهد از نظر ریخت شناسی و معماری از همان ابتدا دارای طرح و نقشه مشخص بوده و الگوی هندسی ، فرم‌های شکسته و ترکیب آنها با دایره، این باغ  بیشتر با نمونه‌های ایرانی مانند هشت بهشت اصفهان و مشابه نمونه خارجی ان مانند ورسای فرانسه ساخته شده است.

بازدید از چند پروژه نیمه تمام 

معاون استاندار مازندران همچنین در بازدید از محل احداث پل چهارم صفارود رامسر گفت : در حال حاضر طی جلساتی که در کمسیون ماده ۵ در استان برگزار می شود، اقدامات برای احداث این پل در مرحله اخذ مجوز قرار دارد، ضمن این که در جریان رایزنی هایی که برای احداث این پل صورت می گیرد تلاش ها بر این است که طرح هندسی و ترافیکی خوبی نیز برای آن طراحی شود، سپس برای اجرای آن تصمیم می گیریم .

پل چهارم صفارود در منطقه لات محله رامسر به منظور باز شدن گره ترافیکی این منطقه و با اعتبار ۱۰ ساخته می شود. میزان پنج ‌میلیارد تومان از این اعتبار دولتی و بقیه هم از اعتبارات داخلی شهرداری تامین می شود.

این پل، منطقه لات محله را به لپاسر متصل و  کمک می کند تا بار ترافیکی ایجاد شده در منطقه لات محله که به دلیل تردد مسافران و گردشگران در مسیر رفت و برگشت ییلاق جواهرده در داخل شهر است ، کاهش دهد.

طول این پل ۵۲ متر و عرض سواره آن ۱۱ متر است که احتساب  یک و نیم متر پیاده رو از هر طرف به ۱۴ متر می رسد.

ساختمان پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر نیز از دیگر پروژه هایی بود که معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار مازندران امروز از آن بازدید کرد. این پروژه نیز می بایست در هفته دولت افتتاح می شد که به دلیل شیوع کرونا به زمان دیگری موکول شد. 

پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رامسر فعالیتش را از نیمه دوم سال تحصیلی ۸۸-۱۳۸۷ با پذیرش دانشجو در رشته پزشکی عمومی و داروسازی به تعداد ۳۰ نفر برای هر رشته آغاز به کار کرد و هم اکنون حدود ۶۰۰ دانشجو دارد. 

ساخت ساختمان جدید این واحد دانشگاهی هفته دولت سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع شروع شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha