سید مجتبی موسوی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ساخت ۵۵ مدرسه و هشت مسجد از شاخصترین این طرحها است افزود: بیش از ۶۰ درصد طرحهای در دست اجرا توسط این نهاد تا پایان سال تکمیل و بهرهبرداری میشود.
وی از اجرای ۹۸ طرح عمرانی و زیربنایی از ابتدای سال جاری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان در استان خبر داد و گفت: این طرحها شامل احداث ۳۱ مدرسه، ۱۶ مسجد، بیمارستان، حوزه علمیه، آبرسانی به روستاها، خانه عالم، راه، کتابخانه و مسکن بوده است.
موسوی بیان کرد: تاکنون هزار و ۶۵۰ طرح اشتغالزایی با پرداخت ۳۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان قیمت و به ظرفیت اشتغال ۱۶ هزار و ۳۰۵ نفر در استان اجرا شده است.
وی گفت: از مجموع هزار و ۶۵۰ طرح اقتصادی، هزار و ۶۲۶ طرح اجتماعمحور سحاب با اشتغالزایی چهار هزار و ۸۷۸ نفر، ۱۲ طرح تسهیلاتمحور با ۱۴۷ نفر اشتغال و ۱۲ طرح بنگاهمحور با اشتغال ۱۱ هزار و ۲۸۰ نفر بوده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان جنوبی اظهار داشت: طرحهای اجتماع محور در زمینههای صنعت، کشاورزی، دامپروری، مشاغل خانگی خرد از جمله حولهبافی، قالیبافی و تولید پوشاک و کفش اجرا شده است.
وی بیان کرد: اکنون سه هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماع محور با پرداخت ۳۶۰ میلیارد تومان تسهیلات و ظرفیت اشتغال ۱۰ هزارو و ۵۰۰ نفر در استان در دست اجرا است.
موسوی گفت: ۲۹ تسهیلگر در ۱۱ شهرستان استان در راستای اجرای امور طرحهای اشتغالزایی اجتماعمحور با این نهاد همکاری دارند.
وی با اشاره به اینکه طرحهای اشتغالزایی این نهاد علاوه بر ایجاد فرصتهای کسب وکار در مناطق محروم، رونق تولید را نیز به دنبال داشته است، اضافه کرد: طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت با هدف کمک به اشتغال، توسعه روستاها و کمک به قشر آسیبدیده و محروم و کمدرآمد اجرا میشود.
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در خراسان جنوبی درخصوص نحوه مشارکت در طرحهای اقتصادی این نهاد گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) از فعالیت کارآفرینان اقتصادی به ۲ صورت مشارکت مدنی و مشارکت در طرحهای اقتصادی بنگاه محور حمایت میکند که در مشارکت مدنی از ١٠٠ میلیون تومان و حداکثر سه میلیارد تومان میتوانیم تسهیلات پرداخت کنیم.
موسوی ادامه داد: در طرحهای اقتصادی بنگاه محور (مشارکت سهام) میزان مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی حداکثر ٤٩ درصد تا سقف ریالی ١٠ میلیارد تومان است که نحوه مشارکت براساس دستورالعملهای بنیاد برکت است.
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) علاوه بر برنامههای اقتصادی و اشتغالزایی در خراسان جنوبی که در چارچوب امضای تفاهمنامه با استانداری دنبال میشود، در حوزه اجتماعی و خدماترسانی به نیازمندان نیز فعالیت دارد.
براساس تفاهمنامههایی که در پی برگزاری همایش ملی روز روستا و عشایر(۱۵ مهر ۹۸) با حضور معاون اول رییس جمهوری در خراسان جنوبی به امضا رسید، برای چهار شهرستان مرزی استان معین محرومیتزدایی و توسعه انتخاب شد که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) معین شهرستان نهبندان است.
نظر شما