به گزارش ایرنا، جهانگیر رستمزاد روز پنجشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری روستایی استان ایلام اظهار داشت: هرچند بسیاری از بانک ها با پرداخت به موقع تسهیلات حامی تولید و سرمایه گذاری در استان هستند اما برخی دستورالعمل های داخلی بعضی از بانک ها مانع اصلی در جذب به موقع تسهیلات تولیدی می شود.
وی اضافه کرد: شناور بودن قیمت ها در این شرایط ایجاب می کند که مجریان طرح ها با سرعت بدون فوت وقت تجهیزات و وسایل مورد نیاز طرح خود را خریداری کنند تا متحمل هزینه های اضافی نشوند.
رستمزاد گفت: همه ما باید در این شرایط تسهیل گر تولید باشیم و موانع را از پیش پای تولید و سرمایه گذاری استان برداریم.
وی اظهار داشت: افراد مجری طرح اگر توانایی اجرای طرح دارند پای کار بیایند زیرا در غیر این صورت با هدر رفت منابع دولتی تنها پس از مدتی به سیستم بانکی بدهکار می شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام نیز در این نشست با انتقاد از مدل ثبت نام برای دریافت تسهیلات سرمایه گذاری گفت: باید این سامانه اصلاح شود و تنها افراد کارآفرین و توانمند بتوانند دسترسی به منابع تسهیلاتی دولت داشته باشند تا بتوانند هم در جهش تولید و هم ایجاد اشتغال نقش آفرینی کنند.
شکرالله شیرخانی اظهار داشت: اکنون در سامانه کارا ۳۲ هزار نفر برای تسهیلات ثبت نام کرده اند که بیش از ۹۰ درصد آنها بیکار هستند و بسیاری از این افراد اهلیت سرمایه گذاری ندارند.
وی افزود: وقتی از تولیدکننده و کارآفرین واقعی حمایت شود می توان روند توسعه اقتصادی را به عینه شاهد بود و اشتغالزایی پایداری با ایجاد یک واحد تولیدی بزرگ فراهم می شود.
وی خواستار اصلاح و بازنگری در مدل پرداخت تسهیلات سرمایه گذاری شد و گفت: باید کارآفرینان اهلیت دار پای کاربیایند و منابع دولتی جذب شوند.
به گزارش ایرنا، در این نشست عملکرد چهار بانک توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی و امید استان در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی بررسی شد.
مجموع کل تسهیلات اشتغال روستایی استان سه هزار و ۶۷۸ میلیارد ریال است که تاکنون تعداد چهار هزار و ۶۵۷ طرح با اعتبار سه هزار و ۲۰۷ میلیارد ریال منعقد شده که ۸۷ درصد پرداخت تسهیلات را نشان می دهد.
نظر شما