به گزارش ایرنا یکی از کارآفرینان دزفول روز چهارشنبه در این همایش در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه دزفول افزود: در راستای رفع مشکلات کسب و کار، پژوهشهایی در حوزههای تولید، صنعت، مراکز خصوصی و عارضههای آنها انجام شده است.
مهدی دیاحسین افزود: جای شتاب دهنده کسب و کار در دزفول خالی بود که این شتاب دهنده با ۲۰ نفر پرسنل راه اندازی شده و خدمات خوبی به کسبه، بازاریان، صنعتگران و شرایط بحرانی و بیثباتی ارائه میکند.
وی ادامه داد: این شتاب دهنده کسب و کارهای سنتی را شناسایی و آنها را با توجه به چالشهای موجود مدرن میکنند.
این کارآفرین با بیان اینکه شتاب دهنده فقط برای کسب و کارهای کوچک و نوظهور صدق نمیکند اظهارداشت: بسیاری از کسب و کارهای سنتی هنوز وارد فضای مجازی نشدهاند و اعتقادی به آن ندارند.
وی افزود: در حوزه صنعت دزفول هیچ پایگاه اطلاعرسانی که تولیدکنندگان یا اصناف را معرفی کند وجود ندارد لذا سامانهای با همکاری سازمان صمت و شرکت شهرک های صنعتی دزفول در حال راه اندازی است.
دیاحسین گفت: هنوز برخی افراد به دنبال اشتغال در ادارات دولتی هستند در حالی که باید فرهنگ کارآفرینی را توسعه داد و توسط بخش خصوصی از آنها حمایت کرد.
وی جلوگیری از فرار مغزها از دزفول، کمک به توسعه اقتصادی خوزستان و توسعه صنایع تبدیلی، کمک به ساختن نوپاهایی در کلاس جهانی، پر کردن فاصله بین کارآفرینان دانشگاه ها، صنعت و بازار را از جمله چشم اندازهای این شتاب دهنده دانست و گفت: با وجود تولید محصولات کشاورزی مرغوب در دزفول، به علت نبود صنایع تبدیلی این محصولات به دامغان، اصفهان و سایر مناطق ارسال و پس از فرآوری دوباره وارد هاپیرمارکتهای این شهرستان میشوند در حالی که باید با توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد اشتغال این مشکل را رفع کرد.
وی افزود: تامین قطعات معادن و صنایع و نبود تبلیغات کافی از جمله عارضه های تولید در دزفول است که باید به آنها پرداخته شود ضمن اینکه تولیدکنندگان آگاهی کافی نسبت به مسائل حقوقی کسب و کار ندارند.
در این همایش، مباحث حقوقی پولی و بانکی نیز توسط متخصص و پژوهشگر گروه حقوقی پولی و بانکی برهان اکسین برای تولید کنندگان و صنعتگران بیان شد.
در این همایش از شرکت های سریر پلاست، کارتن محمد، پلیمر پیشه جنوب، آوان طب و شرکت صنایع غذایی نگین دز به عنوان کارآفرینان برتر سال ۹۸ در دزفول قدردانی شد.
نظر شما