ناصر اسدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: وقتی که برای نانواها تعیین میکنند از فلان کارخانه تولیدی آرد خریداری کنند هیچ رقابتی میان کارخانهها ایجاد نمیشود در نتیجه شاهد تولید آردی با کیفیت پایین هستیم و این مهم بر کاهش کیفیت نان تاثیر میگذارد.
وی اضافه کرد: کارخانههای تولیدی آرد هنوز کار را شروع نکردهاند پول آرد را از نانوایان دریافت میکنند در این صورت (فروش تضمین شده) تلاشی برای تولید آرد با کیفیت بهتر نخواهند کرد.
اسدی با بیان اینکه مواد اولیه (آرد) ۵۰ درصد، تجهیزات ۳۰ درصد و نانوا ۲۰ درصد در کیفیت نان اثرگذار هستند، افزود: وقتی نانوا با انتخاب خود آرد خریداری کند میتوان از او انتظار داشت نان با کیفیت و مرغوب تولید و عرضه کند.
وی یادآور شد: در شرایط کنونی که محل تهیه آرد را از طریق سایت شرکت غله تعیین میکنند نانوا حق انتخابی در نوع و کیفیت آرد خریداری شده، ندارد.
اسدی با اشاره به اینکه با گلوتن پایین نان مناسبی تولید نمیشود، گفت: نانواییها باید بتوانند خود آرد یارانه نوع اول را با تایید معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهیه کنند.
رییس اتحادیه خبازان سنندج تاکید کرد: حمایت از کارخانهها به این شکل یک حمایت بدون پشتوانه و بی حساب است و در نهایت موجب هدر رفت منابع میشود.
اسدی با اشاره به اینکه هیچ مشکلی در تهیه و توزیع نان در سنندج وجود ندارد، یادآور شد: در حال حاضر سهمیه آرد نانوایان بر اساس سرانه مصرف توزیع و کمبودی از این نظر نداریم.
وی اظهار داشت: ۷۵۰ واحد خبازی در شهر و روستاهای شهرستان سنندج فعالیت دارند که شامل لواش، سنگک، بربری، نان روغنی، کلانه و نان فانتزی است.
اسدی با بیان اینکه نانواییهای شیفت صبح از ساعت ۶:۲۰ تا ۱۴ و نانواییهای شیفت عصر از ساعت ۱۶ تا ۲۰ یا ۲۱ فعالیت میکنند، افزود: در نظر داریم ماه آینده به صورت شیفتی نانوایی هایی را در هر محله برای نوبت شب تعیین کنیم تا نان مورد نیاز مردم را تامین کنند.
نظر شما