آیت الله سید جمال الدین دین پرور روز چهارشنبه در دومین همایش ملی نهج البلاغه و انقلاب اسلامی که به صورت مجازی دربندرعباس برگزارشد، افزود: مطالعه کتاب ارزشمند و گرانسنگ نهج البلاغه باید به صورت روزانه و هفتگی در برنامه ما انسانها قرار گیرد و علاوه بر جنبه ثواب و آشنایی با معارف اسلامی از آموزههای علمی، اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی آن نیز در زندگی استفاده کرد.
وی بیان داشت: نهج البلاغه کتاب فرهنگ، معارف، تقوا، زهد و اثر غنی ناظر بر جامعه بشری و نیازهای انسانی است و در آن به خوبی سبک زندگی بشریت که برچه محور و ملاکی قرار گیرد، بیان شده است.
رییس بنیاد بین المللی نهج البلاغه اظهارداشت: انسانها باید قبل از هر چیزی خود را بشناسند و بدانند معنویت، اخلاق و ارزشهای معنوی عامل اصلی در زندگی بشری بوده که میتواند به زندگی آنها طراوت بخشد.
آیت الله دین پرور گفت: سبک زندگی انسانها باید به سمت و سویی باشد که ما را به خدا و معنویت و مقام عالی انسانی نزدیک کند و حتی کسب، تجارت، فعالیتهای بازرگانی و اقتصادی ما نیز در رسیدن به آن مقام عالی انسانی باشد.
آیین پایانی دومین همایش ملی نهجالبلاغه و انقلاباسلامی روز چهارشنبه با پیام تصویری آیتالله عبدالله جوادیآملی یکی از مراجع عظام تقلید در سالن آمفیتئاتر مدرسه علمیه الزهرا(س) بندرعباس برگزارشد.
در این همایش که به صورت مجازی درحال برگزاری است، حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده نماینده ولیفقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس سخنرانی میکند.
حجتالاسلام بهجتپور(مدیرحوزههای علمیه خواهران کشور)، حجتالاسلام دینپرور(رییس بنیاد نهجالبلاغه) و شیخ یعقوب شمس(امام جمعه اهل سنت کیش) سخنرانی پیرامون جایگاه نهجالبلاغه و نقش آن در انقلاباسلامی از دیگر سخنرانان همایش امروز بودند.
این همایش ملی به میزبانی مدیریت حوزههای علمیه استان هرمزگان با مشارکت تعدادی از نهادها و ارگانها بویژه عموم طلاب و دانشجویان خواهر و برادر با عنوان «نهجالبلاغه و انقلاب اسلامی» در ۲ محور «تاثیر نهجالبلاغه براندیشه و سیره سیاسی حکومتی مقام معظم رهبری» و «نهجالبلاغه و گام دوم انقلاب» درحال برگزاری است.
تقدیر از ۶ برگزیده مقاله برتر و تجلیل از ۲ خانوادهه شهید مدافع سلامت بخش دیگری از برنامههای دومین همایش ملی نهجالبلاغه و انقلاباسلامی است.
«تاثیر نهجالبلاغه بر اندیشه و سیره سیاسی حکومتی مقام معظم رهبری» در موضوعهای فقه، کلام و فلسفه سیاسی، سبک رهبری و مدیریت جهادی، مردم سالاری دینی،رابطه حکومت و اخلاق، مفاهیم سیاسی اجتماعی صبر و مقاومت، دشمن شناسی و نفوذ و «نهجالبلاغه و گام دوم انقلاب» نیز در موضوعات نظریه نظام انقلابی، دولتسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی اسلامی، علم وپژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، عزت ملی و روابط خارجی بخشی از محورهای مقالات، پایاننامه و تحقیق پایانی شرکتکنندگان این دوره از همایش ملی نهجالبلاغه و انقلاباسلامی در هرمزگان اعلام شده بود.
نظر شما