دکتر قاسم جان بابایی روز چهارشنبه در مراسم راهاندازی گام دوم پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور در مشهد افزود: آیین نامه تله مدیسینگ یا پزشکی از راه دور توسط ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ شده و بر اساس آن دانشگاه های علوم پزشکی کشور مکلف به راه اندازی آن شدهاند.
وی ادامه داد: سازمان های بیمه گر نیز مکلف به پوشش خدمات پزشکی از راه دور شدهاند به طوریکه ضمن دریافت اسناد به شکل الکترونیک، پرداختی ها هم باید به همین شکل صورت بگیرد.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مهمترین موضوع در اجرای قطعی این برنامه، سازمان های بیمه گر هستند و در حال حاضر زیرساخت های لازم برای اجرای این برنامه در کشور فراهم شده است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان دانشگاه پیشرو در این زمینه به شکل مناسبی این برنامه را عملیاتی کرده است.
جان بابایی ادامه داد: در اجرای برنامه پزشکی از راه دور خدمات مشاوره ای و معاینه در دورترین نقاط استانهای خراسان ارائه میشود.
وی گفت: در حال حاضر خدمات پزشکی از راه دور به شکل غیر اورژانسی ارائه می شود اما این قابلیت وجود دارد که این خدمات به صورت اورژانسی و در هر ساعت شبانه روز نیز ارائه گردد.
گام دوم پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور که شمال شرق کشور را زیرپوشش دارد امروز در بیمارستان قائم (عج) مشهد راهاندازی شد.
نظر شما