۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۸
کد خبرنگار: 907
کد خبر: 84076618
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حوادث ۱۰ هزار و ۱۳ میلیارد ریال به کشاورزان خراسان شمالی خسارت زد

بجنورد-ایرنا- رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: وقوع حوادث مختلف طبیعی در شش ماه نخست امسال ۱۰ هزار و ۱۳ میلیارد ریال به کشاورزان این استان خسارت زد.

عبدالحسین نامور روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این میزان خسارت به بخش باغی، زراعی، دام، طیور، آیزیان و تاسیسات زیر بنایی در حوزه کشاورزی  استان وارد شده است.

وی افزود: بیشترین خسارت حوادث طبیعی به کشاورزان در زمینه باغی به میزان شش هزار و ۲۵۲ میلیارد ریال بوده است که ۶۲ درصد از آن را شامل می شود.

وی اظهار داشت: حوادث همچنین سه هزار و ۳۴۳ میلیارد و ۴۵۲ میلیون ریال به بخش زراعت خسارت زده است که شامل ۳۳ درصد از مجموع خسارت ها می شود و مابقی خسارت ها به بخش های دیگر بوده است.

رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: حوادثی که در این مدت به بخش کشاورزی استان خسارت وارد کرده است شامل سرمازدگی، سیل، تگرگ، توفان و آتش سوزی بوده است.

نامور اظهار داشت: کشاورزان این استان امسال هشت هزار و ۳۴۳ میلیارد و ۸۶۶ میلیون ریال از وقوع سرمازدگی خسارت دیده اند که این رقم معادل ۸۳ درصد از خسارت های حوادث طبیعی به این بخش است.

وی افزود: خسارت سیل به کشاورزان هم یکهزار و ۲۲ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال برآورده شده است که ۱۰ درصد از میزان خسارت ها به این بخش را به خود اختصاص داده است.

نامور گفت: از مجموع خسارت ها به بخش کشاورزی استان از وقوع تگرگ و توفان به ثبت رسیده است که میزان آن ۶۴۵ میلیارد و ۸۱۲ ریال است که شش درصد از مجموع خسارت ها را شامل می شود.

 وی اظهار داشت: کشاورزان شهرستان بجنورد با دو هزار و ۸۹۰ میلیارد و ۷۲۷ میلیون ریال، مانه و سملقان با دو هزار و ۸۹۰ میلیارد و ۷۲۷ میلیون ریال و اسفراین با هزار و ۴۳۱ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال بیشترین خسارت های حادثه های طبیعی را متحمل شده اند.

سهم خراسان شمالی از تولید ناخالص داخلی کشور ۶ دهم درصد در تمامی بخش های اقتصادی است و سهم بخش کشاورزی این استان از تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور ۱.۱ درصد است.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این میزان ۳۰۰ هزار هکتار زراعی و مابقی باغی است و بیش از ۸۰ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در این حوزه فعالیت می کنند. بیشترین شاغلان استان در بخش کشاورزی اشتغال دارند.   

حدود ۴۴ درصد از جمعیت این استان در روستاها سکونت دارند و ۳۷ تا ۴۲ درصد اشتغال این استان در حوزه کشاورزی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha