محسن فارسی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طراحی و تدوین هدف گذاری های بلند مدت در حوزه اوقات فراغت جوانان استان، ساماندهی و هدف مندی این برنامه ها در اولویت کمیته تخصصی اوقات فراغت به عنوان یکی از کمیته های هشت گانه ذیل ستاد ساماندهی امور جوانان استان قرار گرفته است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم ادامه داد: در حال حاضر رویکرد محوری در برنامه های اوقات فراغت سرگرمی، تفریح و برنامه های فاقد ساختار و آینده نگری بر اساس نیازهای اساسی جوانان است که این رویکرد نیازمند تغییر اساسی است.
وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های علمی و پژوهشی استان برای تدوین برنامه بلند برای هدف مند کردن برنامه های اقات فراغت جوانان در استان گفت: نکته مهم در زمینه مهارت آموزی جوانان متناسب بودن این آموزش ها با نیازها و ظرفیت های استان است.
وی ادامه داد: علاوه بر نیازهای فنی و صنعتی استان، توجه به نیازها و اولویت های جوانان به عنوان محور مهم در برنامه های آموزشی اوقات فراغت مورد تاکید قرار گرفته است.
فارسی، ادامه داد: آشنایی و تسلط جوانان به مهارت های فنی، خانوادگی و اجتماعی به طور قطع موجب ارتقای خودباوری، و اعتماد به نفس جوانان در زندگی می شود.
وی افزود: هم اکنون نهادهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و امدادی در فصل های مختلف سال برنامه هایی برای سنین مختلف برنامه ریزی و اجرا می کنند که حذف این موازی کاری ها و استفاده از تمام ظرفیت های موجود در استان توسط این کمیته تخصصی و ستاد ساماندهی امور جوانان در دست اقدام است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان قم ادامه داد: ستاد ساماندهی امور جوانان قم به ریاست استاندار مهمترین جلسه در حوزه جوانان است که برنامه های کارشناسی کمیته های تخصصی با تصویب در این ستاد لازم الاجرا می شوند.
فارسی افزود: تمام کمیته های تخصصی ذیل ستاد فعالیت های خود را در قم آغاز کرده اند که خروجی این کمیته ها در برنامه های کوتاه مدت و میان مدت با استفاده از ظرفیت علمی موجود در استان و بهره گیری از تجربه های دستگاه های اجرایی در حال انجام است.
وی ادامه داد: تولید محتوا و طرح های کارشناسی توسط این کمیته ها آغاز شده است و با توجه به عضویت تمام دستگاه های موثر استان در ستاد ساماندهی جوانان، یکپارچه سازی برنامه های استان در حوزه جوانان محقق می شود.
نظر شما