«فرحناز محمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از مجموع چهار مرکز نگهداری شبانهروزی بیماران اعصاب و روان استان ۲ مرکز مخصوص مردان و ۲ مرکز نیز مخصوص زنان است.
وی تعداد خدمتگیرندگان در مراکز شبانه روزی را ۴۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در این مراکز به مددجویان خدمات مختلفی از جمله مراقبتهای پزشکی، درمان، کاردرمانی، توانبخشی، کمک به بهداشت روانی خانوادهها و کمک به کنترل علائم بیماران ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه به فعالیت ۶ مرکز ویزیت در منزل به منظور خدماتدهی به بیماران اعصاب و روان نیز اشاره کرد و افزود: از این تعداد پنج مرکز در شهر کرمانشاه و یک مرکز نیز در شهرستان اسلام آبادغرب فعال است که در این بخش تیم پزشکی متشکل از (پزشک، پرستار، مددکار) با مراجعه به درب منزل مددجویان درمان و داروی مورد نیاز آنها را تامین میکنند.
محمدی یادآور شد: اکنون ۳۰۴ نفر از بیماران اعصاب و روان استان از خدمات ویزیت در منزل بهزیستی استان بهرهمند هستند.
او همچنین از فعالیت ۲ مرکز روزانه ویژه بیماران اعصاب و روان و یک مرکز روزانه آموزشی کودکان دارای اختلال اُتیسم در استان کرمانشاه خبر داد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما