علیرضا حسینزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خسارتها بیشتر به بخش طیور و گلخانه های گناباد وارد شده است.
وی ادامه داد: ۵۹ واحد طیور و گلخانه با اشغال ۱۲۱ نفر برای دریافت ۱۴ میلیارد ریال تسهلات حمایتی به بانکهای عامل معرفی شدند.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: کرونا مانند سایر بخشها به بخشهای دام و طیور، زراعی و باغبانی و صنایع تبدیلی و تکمیلی گناباد خسارت وارد کرد و به دنبال اعلام محدودیتهای شدید کرونایی در موج نخست شیوع ویروس کرونا و کاهش فعالیت رستورانها و آیین مختلف طی چند ماه گذشته و به خصوص ماه محرم و صفر مصرف تولیدات گوشت از جمله طیور در شهرستان گناباد کاهش یافت.
وی افزود: همزمانی این مشکلات با زمان جوجه ریزی مرغداری ها و افزایش تولید این بخش، کاهش فراوان قیمت مرغ در بازار و خسارتهایی در تولید طیور به دنبال داشت.
حسینزاده ادامه داد: در ابتدا کشاورزی و دامداری جزو ۱۳ رسته شغلی مشمول دریافت تسهیلات کرونایی در نظر گرفته نشده بود که با پیگیریهای متعدد این بخشها هم به عنوان رسته چهاردهم مورد حمایت قرار گرفتند.
وی گفت: هیچ واحد تولیدی و گلخانه به دنبال شیوع ویروس همه گیر کرونا در شهرستان گناباد تعطیل نشد ولی در مجموع خسارتهای اقتصادی به این بخش وارد شد.
۳۴ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی گناباد با ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، ۱۷۰۰ هکتار دیمزار و ۵۰۰ هزار راس دام سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
شهرستان ۸۹ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما