عیدمحمد قلندرزهی روزدوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بسیاری از مدارس و نقاط عشایری این بخش فضا و امکانات و تجهیزات آموزشی لازم وجود ندارد و فرزندان مردم در مکان های کپری و خشت و گلی و غیراستاندارد تحصیل می کنند.
بخشدار مرکزی خاش تصریح کرد: در نقاط روستایی رستم آباد، نجف آباد، ناصری، پدگان، سعید آباد دشت آبخوان، سیاه پر، رباط، شوگه، خان بی بی، اسلام آباد و حاجی آباد سرتلاپ، کارواندر، نورآباد سرتلاپ، کلکلی نو، شورک، همت آباد شکاری، شهرک پیمان، بیت آباد، شهرک درودی سنگان، کولکو، قاسم آباد دریحان، شهیدمدرس، دادمحمدآباد، درمحمدآباد، چاه سم و گزک سنگان و غیره باید مدارس جدید ایجاد و جایگزین مدارس قدیمی و کپری شوند.
وی اظهار داشت: در شرایط دشوار کرونایی اکثر مدارس مناطق روستایی بخش مرکزی خاش فعال بوده اند و ضرورت دارد برای بالا بردن کیفیت آموزشها با توجه به اینکه پروتکل های بهداشتی در کلاس های درس رعایت و دانش آموزان در گروههای مختلف تقسیم بندی و یک روز درمیان در کلاس های درس حاضر می شوند، به دانش آموزان تبلت اهدا شود.
بخشدار مرکزی خاش بیان کرد: در برخی مناطق این بخش احتیاج به ساخت مدارس متوسطه و ابتدایی بوده و در مناطقی هم بایستی مدارس شبانه روزی ایجاد شود.
قلندرزهی ادامه داد: در شهر خاش نیز مدارس قدیمی با قدمت بالا و کلنگی مانند مدارس وحدت و شهید خمر وجود دارند که دو شیفته هستند و بایستی مدارس نو جایگزین آنها شود.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.
زاهدان - ایرنا - بخشدار مرکزی خاش سیستان و بلوچستان گفت: افزون بر ۳۰ روستا و منطقه عشایری این بخش برای ارائه خدمات آموزشی به آینده سازان کشور نیازمند ساخت مدارس استاندارد با همت خیران و اداره کل نوسازی هستند.
نظر شما