فرهنگ ایثار و شهادت یعنی ارباب‌رجوع دنبال پارتی نگردد

کرمانشاه- ایرنا- فرماندار کرمانشاه با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا گفت: ترویج این فرهنگ یعنی پاسخگویی مسوُولان به مردم و تسهیل کار آنان و اینکه ارباب رجوع وقتی وارد اداره‌ای می‌شود، آنجا را متعلق به خودش بداند و دنبال پارتی نگردد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «فضل الله رنجبر» روز سه‌شنبه در جلسه شورای هماهنگی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات فرمانداری، افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نباید محدود به حرف و نصب عکس شهدا شود بلکه باید در کار و زندگی همه جامعه به ویژه در بین مسوولان نهادینه شود به صورتی که ما مسوولان هر روز به فکر حل مشکلات مردم باشیم.

رنجبر اظهار داشت: در هر جایی که فرهنگ ایثار، شهادت، شجاعت و رشادت جاری شود، منجر به پیشرفت سربلندی و عزت خواهد شد در غیر این صورت کارها بر زمین خواهد ماند و پیشرفتی هم حاصل نمی‌شود.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه چندان نتوانستیم نسل جدید را با  فرهنگ ایثارگران دوران دفاع مقدس آشنا کنیم عنوان کرد: هنوز هم برای این کار دیر نشده اما لازم است همه نهادهای فرهنگی در زنده کردن یاد و راه شهدا تلاش کنند.

رنجبر در عین حال نامگذاری خیابان‌ها و معابر به نام شهدا و نصب عکس آنها در سطح شهرها را یک ابزار برای زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا دانست و گفت: بخشی از تابلوهای سطح شهرهای مرکز استان به دلیل قرار داشتن در معرض آفتاب و باران، کمرنگ و فرسوده شده یا از جای خود در آمده که لازم است بازسازی و اصلاح شوند.

او از شهرداری‌های کرمانشاه، ماهیدشت، هلشی، کوزران و قلعه خواست در صورت داشتن منابع مالی، اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت تابلوهای شهدا در سطح شهر انجام دهند و در غیر این صورت اعتبار لازم را در بودجه سال آینده لحاظ کنند.

کمترین انتظار خانواده شهدا

رئیس بنیاد شهید شهرستان کرمانشاه نیز در این جلسه با تشکر از همکاری شهرداران این کلانشهر گفت: حداقل انتظار خانواده شهدا نصب نام مبارک شهید بر سردر کوچه ها و معابر است که اجرایی کردن این خواسته، کوچک‌ترین کاری است که مسوُولان شهری باید انجام دهند.

«جواد پورامین» به اعتراض یکی از همسران شهدا به تعلل در نامگذاری یکی از معابر شهر کرمانشاه اشاره و اظهار کرد: اگر در نصب تابلو این معبر که مصوب کمیسیون نامگذاری معابر هم بود، تسریع می شد، جنجال پس از آن هم پیش نمی‌آمد.

اشاره پورامین به اعتراض یک ماه پیش همسر «شهید ابراهیم یزدانفر» در تعلل نامگذاری یک کوچه به نام این شهید است؛ اعتراضی که با پاسخ تند یک عضو شورای شهر کرمانشاه همراه شد و کار حتی به صدور حکم جلب این عضو شورا کشید اما در نهایت با رضایت همسر شهید و عذرخواهی عضو شورا ختم به خیر شد. نامگذاری کوچه محل سکونت خانواده شهید یزدانفر مصوبه کمیسیون نامگذاری معابر بود که باید خیلی وقت پیش انجام می شد.

در این باره بیشتر بخوانید:  دادستان کرمانشاه حکم جلب عضو شورای شهر را صادر کرد

در ادامه جلسه امروز معاون فرهنگی بنیاد شهید شهرستان کرمانشاه هم گفت: با وجود تصویب نامگذاری برخی کوچه‌ها و معابر در کمیسیون نامگذاری معابر هنوز برخی مصوبات حتی مربوط به اسفند سال ۱۳۹۶ نیز اجرایی نشده که اعتراض خانواده شهدا را در پی داشته است.

معماری تاکید کرد: این انتظار وجود دارد که حدود ۴۰ تا ۵۰ روز پس از دریافت صورتجلسه کمیسیون نامگذاری معابر، شهرداری های مناطق اقدام به نصب تابلو و نام شهید در معابر یادشده کنند.

او همچنین از شهرداری‌ها خواست در صورت برداشتن تابلوی شهدا در زمان انجام اقدامات عمرانی، اطلاع رسانی لازم را به بنیاد شهید شهرستان انجام دهند.

استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۳ هزار جانباز و هزار و ۸۰۰ آزاده کرمانشاهی در راه دین و وطن تقدیم کرده که سهم شهرستان کرمانشاه چهار هزار و ۳۰۰ شهید بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha