به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی روز سهشنبه در نشست بررسی مشکلات روستای سیلزده کوچ و حومه از توابع شهرستان بیرجند افزود: نقش اصلی چنین جلساتی بیان مشکلات موجود از طرف مردم و ارائه اقدامات صورت گرفته از سمت مسوولان است.
وی با اشاره به اینکه آسیبهای وارده به شبکه برق و آب و تلفن باید از طریق وزارتخانهها و ادارات کل مربوطه پیگیری شود گفت: کشاورزانی که مزرعه خود را بیمه کردهاند هم باید برابر قانون؛ سازمانهای بیمه پاسخگو باشند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: هنگام وقوع سیل، مسوولان مدیریت بحران در بازه زمانی تعریف شده اقدامات مورد نیاز برای جلوگیری از خطرات را انجام میدهند که طبق گزارشات رسیده این فعالیتها صورت گرفته است.
وی افزود: مواردی نیز باید مدنظر قرار گیرد که اگر چنانچه در گذشته به حریم رودخانه تجاوز و باعث به وجود آمدن خطراتی شده است؛ باید برای بازسازی این خساراتی که شکل گرفته کار مهندسی و کارشناسی شده انجام شود به نحوی که نه به املاک مردم تحمیلی صورت بگیرد و نه در آینده دوباره باعث ایجاد چنین فاجعههایی شود.
وی با تاکید بر اینکه این کارشناسی نباید یک طرفه باشد گفت: باید در جریان کارشناسیها هم مسوولان ذیربط دولتی و هم معتمدین محلی و هم مالکان حضور داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی خاطرنشان کرد: آنچه مربوط به بازگشایی قنوات است باید با همکاری مردم صورت گیرد، در عین حال اعتباری که در این جریان میخواهد به کارگیری شود؛ در دست مسوولان ردههای متوسط استان نیست چرا که این اعتبارات ملی بوده و تقسیم اعتبارات ملی قاعده و قانون خاصی دارد ولی آنچه مهم بوده، این است که در این باره کوتاهی نشود.
وی اضافه کرد: در سطح کشور سالها رایج است اگر حادثهای اتفاق میافتد معمولا بیش از آنچه اتفاق میافتد را گزارش میدهند که برای گزارش دادن، آنچه را واقعا اتفاق افتاده است، گزارش دهید نه کمتر و نه بیشتر.
امام جمعه بیرجند گفت: تمامی اقدامات صورت گرفته برای جبران خسارات وارده باعث دلگرمی مردم میشود ولی باید همه این اقدامات در چهارچوب قوانین مربوطه صورت گیرد.
در این نشست فرماندار بیرجند، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی و جمعی از معتمدین روستای سیلزده کوچ گزارشهایی را درخصوص سیل چهارم شهریور امسال ارائه کردند.
نظر شما